Астрологична прогноза за 16 февруари 2023

Астрологични съвети на деня: всякакви начинания – както професионални, така и домашни – ще доведат не до печалба, а до загуби, а сериозните решения, взети в този момент, със сигурност ще се окажат погрешни.

Символ на деня: Пътуваща жаба.

Елемент на деня: Земя.

Щастливото число на деня: 8.

Щастлив цвят на деня: тюркоаз, аквамарин, аквамарин.

Щастливи камъни за деня: жълт нефрит, корал.

За коя част от тялото отговаря: крака – бедра.

Болести на деня: възможно е обостряне на хронични заболявания: ако помощта не бъде предоставена навреме, има голяма вероятност от сериозни усложнения. Също така е необходимо да се избягват сериозни физически натоварвания – могат да доведат до наранявания.

Ястие за деня: трябва да ядете умерено, да замените месото с риба или храни с растителни протеини – например, боб. Ако желаете – или е необходимо – можете да преминете на диета или да си направите гладен ден.

Прическа на деня: да се подстрижете днес е не само възможно, но и необходимо.

Селска работа на деня: можете да се грижите за разсада – подхранвайте, плевете, разреждайте.

Магия и мистика на деня: можете да правите любовни амулети и талисмани, както и да четете молитви за успешно завършване на съдебни дела.

Сънища за деня: сънищата от тази нощ говорят за вътрешните проблеми на човек – по-специално за това дали страда от излишна гордост или не. Ако отговорът на въпроса е да, тогава трябва да работите върху себе си, за да коригирате нещата.

Табу на деня: разсеяността и невниманието в този ден са неприемливи.

Афоризъм на деня: „Колкото по-празен е животът, толкова е по-труден“ (френски журналист и писател Алфонс Але). 

Последно
Не пропускай