Астрологична прогноза за 16 декември 2022

Когато планираме деня си, все повече се обръщаме към съветите на звездите. Какви неща да планирате за днес? Какви дрехи и бижута да носите, за да имате късмет в работата и любовта? На коя част от тялото трябва да се обърне специално внимание? Кое число ще носи късмет? Какво категорично не бива да се прави? На всички тези въпроси ще намерим отговорите сега.

22-ият лунен ден не е най-доброто време за изпълнение на важни неща: можете само да се подготвите за тях – да обмислите, да определите стратегия и тактика, насочени към постигане на вашата цел.

Символ на деня: книга.

Елемент на деня: Дърво.

Щастливото число на деня: 4.

Щастлив цвят на деня: червено, лилаво.

Щастливи камъни за деня: син яспис, син нефрит.

За коя част от тялото отговаря: гръбначен стълб, бедрен пояс, сакрум.

Болести на деня: заболяванията, които започват в тези дни, обикновено са тежки и продължават дълго време, така че не трябва да се самолекувате – трябва незабавно да се консултирате с лекар.

Хранене: не бива да преяждате, но също така е нежелателно да се отказвате напълно от храна – просто без натоварване.

Сънища на деня: сънищата днес носят полезна информация  – те могат да ви насочат как успешно да излезете от определена житейска ситуация.

Денят е благоприятен за подстригване.

Цитат на деня: „Ако всеки човек правеше своето, Земята щеше да се върти по-бързо“ (Луис Карол).

Магия и мистицизъм на деня: можете да изучавате всяка духовна и магическа литература – ще можете да научите много нови знания.

Табу на деня: не бива да разкривате тайните на други хора.

Последно
Не пропускай