Астрологична прогноза за 15 февруари 2023

Астрологичният съвет на деня: не е желателно да започвате нови дела, но можете да продължите и завършите вече започнатите. По-добре е да работите сами, дори само един-единствен колега наблизо ще отвлече вниманието от решаването на важни въпроси. Днес е по-добре да не вземате професионални и бизнес решения – те вероятно ще бъдат погрешни. 

Символ на деня: костенурка. 

Елемент на деня: Метал. 

Щастливото число на деня: 7. 

Щастлив цвят на деня: смарагд, нефрит, изумруд. 

Щастливи камъни за деня: тигър, сокол и котешко око. 

За коя част от тялото отговаря: органи на слуха, коленни стави.

Болести на деня: при навременно и правилно лечение болестите, започнали в този ден, могат лесно да бъдат неутрализирани. 

Храна за деня: Можете да постите и да опитате нови диети или други диетични ограничения, също така е препоръчително да включите повече зеленчуци, плодове и прясно изцедени сокове в диетата. 

Прическа на деня: по-добре е да откажете от нова прическа. 

Селска работа на деня: можете да посеете семена от зеленчуци и цветя за разсад и в оранжерии. 

Магия и мистицизъм на деня: дори хора, които не са запознати с гадаенето, могат да четат карти Таро – интуицията ще им подскаже правилния отговор. 

Сънища за деня: сънищата за тази нощ могат да повдигнат завесата на бъдещето, но не много, така че не трябва да разчитате на сериозни разкрития. 

Табу на деня: трябва да внимавате с водата, особено когато става въпрос за големи водни басейни. 

Цитат на деня: „По-важно е да знаеш къде отиваш, отколкото да стигнеш там. Не бъркай активността с резултатите“ (Мейбъл Нюкомбър).

Последно
Не пропускай