Ангел хранител на 3 февруари 2023 – какво ще ни донесе и какво да го помолим

Всеки човек има свой ангел-пазител – според православната традиция той съвпада или с името на човека, или с деня, в който е роден. Тоест, човек трябва да търси своя небесен покровител в светците. Такива ангели пазители придружават човек през целия му живот, от раждането до смъртта и му помагат – както по негово искане, така и без него – в трудни житейски ситуации.

 

Но всеки ден от лунния календар има свой ангел-пазител, той се отличава от православните светии по това, че в деня, когато той царува в небето, всички хора, живеещи на Земята, могат да се обърнат към него – без изключение. Освен това, всеки такъв ангел-пазител има своя собствена „специализация“, така че успехът в любовта трябва да се иска от един, а материалното благополучие – от друг.

 

Кой небесен страж отговаря за днешния ден? Какво може да даде на този, който се обърне към него за помощ? Древните астролози са били наясно с това – те са ни предали знанията си.

 

Ангелът пазител на текущия лунен ден: Ангелът пазител на текущия лунен ден е Гусфар – древните астролози вярвали, че той е Принцът на пълнотата (той е отговорен за нощта, когато Луната стане максимално пълна) и пазител на лунна светлина – за него тя става ясна и прозрачна, благодарение на което и най-малките звезди могат да се видят с просто око.

 

Какво дава на хората: от една страна, Гусфар е отговорен за активния начин на живот: колкото по-енергичен е човек в този ден, толкова повече ще има време да направи. От желанията и мислите, според него, е необходимо да се премине към тяхната реализация, като сте направили поне една – първата и малка – стъпка по пътя към целта си.

 

От друга страна, този ангел-пазител помага на хората да мислят ясно, да анализират известните им факти и да съставят план за действие, а в това им помага интуицията, която е особено силна в този конкретен ден. Днес можете също така да медитирате и да разсъждавате върху текущата житейска ситуация.

 

Какво да поискате от него: тъй като Гусфар е и покровител на жените, той дарява магически възможности на нежния пол, включително ясновидство и способност за правилно тълкуване на сънища.

Последно
Не пропускай