9 съвета за жените, които искат да изглеждат „скъпи“, дори и с ограничен бюджет

Не е нужно да си милионер, за да изглеждаш шик. Дори и с ограничен бюджет, можете да привлечете възхитените погледи на другите. За да направите това, трябва да се грижите за себе си, да обърнете внимание на детайлите и да следвате някои стилови техники. Предлагаме ви селекция от съвети на стилистите, които ще ви помогнат да подобрите имиджа си и да изглеждате луксозно, дори без да харчите цялата си заплата за това.

Грижа за нокти и вежди

Погрижете се за външния си вид, поддържайте ноктите и веждите си в ред. Не е необходимо да се прави само в салони за красота. Можете да се научите да извършвате такива процедури у дома. Грижата за кожата също не вреди.

Подходяща прическа

Заложете на такава, която е едновременно модерна и подходяща за вашата форма на лицето. Това е печеливш начин да допълните всяка дневна или вечерна визия, да изглеждате спретнато и перфектно.

Минимум грим

Ако искате да изглеждате луксозно и скъпо, не е необходимо да нанасяте тонове козметика. Естествената красота е най-добрият избор за жени, които създават красива визия. През деня гримът може да бъде минимален и дискретен, за да подчертае само основните черти на лицето. Важното е да се грижите за кожата, така че да изглежда добре поддържана дори без грим.

„Не“ на натруфената визия

Вечните класически бижута са чудесен избор за жени, които искат да изглеждат луксозно дори с ограничен бюджет. Изящни часовници, бижута с перли  – всички те могат да допълнят всяка визия за всеки повод.

Качествени аксесоари

Облеклото може да бъде евтино, ако изберете висококачествени аксесоари за него. Заложете на скъпи обувки и чанти. Можете да ги носите в различни кобминации, така че възвръщаемостта на похарчените пари ще бъде по-голяма.

Бельо

За перфектно прилягане изберете гладка основа, например, безшевни модели. Ако има проблемни зони с излишни сантиметри, запасете се с подходящо коригиращо бельо.

Естествени тъкани

Естествените материали, като лен, коприна, могат да направят всеки външен вид луксозен. Дрехите от кожа и вълна също могат да бъдат добра основа за стилна визия.

Спретнат вид

Тези, които носят набръчкани и небрежни дрехи, не могат да изглеждат шик. Така те само демонстрират, че не им пука за външния им вид. Отделете няколко минути за гладене и забележете как външният ви вид ще се промени. Ако искате да отделите минимум време, изберете добра ютия. Това не само ще спести време, но и ще запази добрия външния вид дрехите ви.

Неутрални нюанси

Черно, сиво, бяло и бежово са цветовете, с които е най-лесно да създадете скъпа визия. Добре подходящи за това са и розовите и сини пастелни нюанси.

Последно
Не пропускай