8 оригинални идеи за летни подаръци

Лятото е време за спомени и приключения! Ако търсиш разнообразие и нови забавления или се оглеждаш за подарък, избери и подари преживяване с Gift Tube. В платформата ще намериш десетки предложения, подходящи за теб или за подарък на любимите ти хора. Ваучерите са валидни една година, а можеш да закупиш и универсален ваучер за сума, с който по-късно да се избере преживяване.

И така да започваме с идеите:

  1. Ваучер за гмуркане. Наслади се на морето от различна перспектива – отвътре и надълбоко. Дайвингът е страст за много хора и ще е приятно изживяване и за теб, ако нямаш страх от водата и си любопитен да изпробваш нови преживявания. Използвай почивката си на българското Черноморие, за да посетиш дайвинг центъра в Созопол.
  2. Приключение с каяк: Несравнимо спокойствие и релаксиращо занимание. България крие зрелищни кътчета, които са достъпни само с лодка или каяк. Каяците са подходящи за двойки, но и за цели групи и ако се съчетае с приятели и с нощувка на палатки, е незабравимо.
  3. Парасейлинг: Не всеки знае какво е, но си представи приключение, което съчетава вода и въздух в едно, парашут и приземяване във вода! Парасейлингът може да се случва на море или на язовир.
  4. Рафтинг: Може би едно от най-популярните екстремни преживявания, които се харесват на много хора. Сезонът е от май до ноември. В лодките влизат 8 души, освен инструкторите и винаги е много забавно.
  5. Разходка с лодка: Може да е романтично, може да е забавно и шумно преживяване. Разходката с лодка винаги е добър избор за лятото. Може да провериш за ваучери за разходка с лодка на язовир Искър, Батак, Сопот, както и във Варна.
  6. Водните хитове –. джетпак, флайборд или ховърборд. Всички те си приличат много по високия адреналин и силата, с която водната струя те изстрелва или дърпа. Джетпакът е вид раница, която се слага на гърба и с нея влизаш във водата. Задвижването идва от водна тяга, подавана от джет. После следва гмуркане, обръщане и адреналин. Ховърбордът напомня сърф дъска, която също се задвижва като джетпака от джет и с дълъг маркуч. С флайборда летиш 10 метра над водата, като той се прикрепя към стъпалата ти.
  7. Наем на яхта: Как да не свържеш лятото с музика, танци и коктейли. Не си ли представи яхта. Чудесна идея за организирането на парти по случай рожден ден, моминско или ергенско парти.
  8. Джет кар – да караш спортна кола във водата. Да, има и такова забавление на морето тази година. Джеткар изглежда като автомобил, но е плавателен съд, управлява се като спортна кола и има мощен двигател от 200 конски сили. Събира двама души – водач и пасажер и определено ще привлече погледите на плажуващите.
Последно
Не пропускай