7 неща, които мъжете крият

Много от нас мислят в шаблони. Представяме си противоположния пол такъв, какъвто го виждаме във филми и в различни токшоу. Всъщност мъжете имат нещо, за което много жени дори не знаят. Нека разкрием тези тайни!

7 факта от света на мъжете

Емоциите

Да, и мъжете ги имат. За съжаление, много момчета са възпитани от детството с идеята, че само жените могат да показват чувствата си. Така мъжете израстват напълно неспособни да показват емоции.

Комплекси

Да, въпреки че мъжете се опитват да създадат вид на невероятно самочувствие, те имат комплекси не по-малки от жените. Това не е изненадващо – по телевизията се показват мега-привлекателни красиви мъже с перфектни тела. Но в живота не е така. Мъжете обичат да работят с ръцете си. Няма нищо лошо в това, че прекарват по няколко часа седмично в гаража и се ровят в резервните си части. Това ги успокоява, помага им да си съберат мислите.

Мъжете слушат какво казват жените

Може би те не реагират бурно на цялото им бърборене, но все пак улавят и запомнят основния поток от информация.

Мъжете обичат похвалите

Всяка жена, която иска да завладее напълно своя мъж, трябва да знае това. Просто му казвайте по-често колко е готин, колко страхотен е, как прави толкова много неща и като цяло е най-добрият. И това е всичко, няма да ви се налага да правите нищо друго – той самият няма да си помисли дори да се раздели с вас.

Мъжете мечтаят за любовта за живот

Това не е само женска прерогатив. Почти всеки мъж е готов да се ожени, когато срещне жена, която наистина докосва душата му. Има и полигамни мъже, но те са единици. Мъжете мразят женските сълзи

При вида на женските сълзи производството на тестостерон автоматично намалява, в резултат на което жената автоматично става по-малко привлекателна за мъжа.

 

Като цяло се оказва, че между мъжа и жената няма толкова много разлики, колкото може да изглежда на пръв поглед. Най-важното нещо, ако искате да изградите силна връзка, е да се отнасяте към партньора си така, както бихте искали да се отнасят към вас. Тайната е проста!

Последно
Не пропускай