6 съвета за избор на дънки според фигурата ви

1083

Вероятно ви се е случвало да си харесате дънки в някой магазин, но когато влезете в пробната и се огледате, да се разочаровате от видяното. Дори красиви жени с перфектно тяло могат да изглеждат нелепо, ако попаднат на неправилните дънки, тъй че ще ви дадем 6 съвета за избора на тази винаги актуална и модерна дреха.

Как да изберем дънки за фигурата си?

 1. Не купувайте дънки с прекалено ниска талия. Модата на последната отмина, а и малцина са жените, на които този вид дънки стоят добре. Бъдете внимателни при избора си, за да избегнете разочарованията.
  1. Желателно е да изберете по-малък размер дънки. По този начин ще се предпазите от отпускане и увисване по краката с времето. Този съвет важи основно за дънките съдържащи еластан в големи количества. Естествено, не бива дрехите да са прекалено тесни.

 1. Ако имате по-едри бедра, то най-добре купете дънки с повече еластан.
  Последните ще поддържат добрата ви фигура и няма да правят лошо впечатление. Разбира се, тук е нужно да се съобразите и с размера, който да ви пасне изцяло.
 1. При положение, че имате малко коремче, което ви е останало след раждането, със сигурност трябва да имате специален подход при селекцията на дънки.
  Изберете дънки със средна височина на талията и със свободни крачоли, за да се чувствате комфортно.
 1. В случай, че сте прескочили тийнейджърската възраст, се насочете към маркови дънки за зрели жени. По този начин ще откриете точната дреха, която да ви стои по правилния начин.
 1. Избягвайте покупката на евтини и нискокачествени дънки, защото последните няма да задоволят изискванията ви за удобство и красота.

Спазвайки тези съвети Вие ще кажете сбогом на проблемите с дънките и най-сетне ще откриете дрехи, с които да се чувствате красива и желана.

Не пропускайте и: Начин на носене на дънките според обувките

Не бива да забравяме, че дънковите панталони винаги са били модерни, а разнообразието на пазара е огромно, тъй че всеки може да откриете модела и визията, която желае.