6 ефективни трика, с които винаги ще изглеждате добре поддържани

Има 6 ефективни трика как да изглеждате страхотно и да не отделяте много време за това. С тях винаги ще сте на върха.

Хубава калъфка за възглавница

Първо, ще ви е необходима копринена калъфка за възглавница. Съветът е доста странен, но много ефективен. Състоянието и външният вид на кожата до голяма степен зависи от това върху какво спим.

Памукът перфектно абсорбира влагата и буквално ще я издърпа от клетките на кожата ви, но гънките му не се отразяват добре на кожата. Те оставят много неприятни следи. Освен това тази материя абсорбира не само влагата, но и всички замърсявания, а през нощта те „перфектно“ мигрират от повърхността на калъфката към кожата ви.

Заложете на копринена калъфка за възглавница и резултатът ще ви зарадва много бързо.

Овлажнител

Овлажнителят е нещо, което трябва да има във всеки дом. Ако все още не сте готови да го купите, поставете контейнери с вода в стаята.

Това е особено важно през есента и зимата. Отоплението изсушава твърде много въздуха, а с него и кожата и косата ни. Правилната хидратация е много важна за цялото тяло и външния ви вид.

Маски за през нощта

Овлажняването на кожата вечер е необходим и задължителен процес. Ако през деня нямате време да отделите достатъчно време за това, направете го за през нощта.

Купете нощни маски за лице. Те ще действат докато спите и ще подхранват клетките на кожата. На сутринта ще се видите в огледалото отпочинали и свежи.

Изсушавайте косата си с кърпа от микрофибър

Купете кърпа от микрофибър за косата си. Ще видите, че такава тъкан абсорбира влагата много бързо и косата няма да се увреди. Тази тъкан е нежна към космите и бързо ще видите желания ефект.

Бързият грим е идеалното решение

За да направите страхотен грим, ви трябва да отделите не повече от 5 минути.

Първо нанесете хидратиращ фон дьо тен, след това малко коректор върху зоната под очите. Подчертайте миглите със спирала, поработете леко върху веждите и не забравяйте за ружа. Последният щрих е подходящият нюанс на червилото.

Кърпички за отстраняване на грим

Тези кърпички се съхраняват най-добре на нощното шкафче до леглото, защото лягането с грим е истинско престъпление срещу кожата ви. Ако нямате време да се измиете използвайте салфетки, те почистват добре кожата, овлажняват и изсветляват.

Обърнете внимание на тези малки трикове за красота и ежедневната ви грижа ще стане много по-лесна.

Последно
Не пропускай