5 зодии, които си падат по служебните романи

Много хора са доста предпазливи в съчетаването на бизнеса с удоволствието, но не и тези петима представители на Зодиака. Те са винаги готови за служебен романс.

Близнаци

Близнаците са невероятно общителни и обичат да работят с хора, които харесват. Често линиите във взаимоотношенията се размиват и те се оказват в „неработни“ връзки със свои колеги.

Първоначално Близнаците изглеждат напълно незаинтересовани от това и не се стремят към емоционална връзка с колега. Но след като срещнат човека, който им допада както интелектуално, така и емоционално, им е изключително трудно да се спрат.

Овен

Овните са страстни, импулсивни и понякога напълно безотговорни за последствията от своите действия. След като са направили избор в полза на моментното удоволствие и не отчитат опасността от възможни проблеми в бъдеще, те решават да надхвърлят позволеното.

Комбинирайки бизнеса с удоволствието, Овните започват да пренебрегват задълженията си и да влошават производителността си. Освен това има случаи, когато могат да изпуснат нервите си и да кажат нелицеприятни неща на своя по-висш партньор.

Везни

За Везните не е толкова трудно да се привържат към определен човек, въпреки че първоначално са били свързани само от работни отношения. Да имаш романтична връзка с колега само ще подхрани интереса им към работата.

Комбинирането на бизнес с удоволствие на пръв поглед може да изглежда успешно, но в дългосрочен план има всички шансове да доведе до негативни последици, от които не е лесно човек да се възстанови. Везните разбират това, но не ги интересува особено, още повече, ако чувствата са страстни.

Телец

Телците са изключително дисциплинирани. В същото време те не са свикнали да си отказват нищо, така че няма да си спестят удоволствието от чувствата, които изпитват към колега. Телците обичат да флиртуват и не винаги успяват да се спрат навреме.

По правило подобни връзки не представляват опасност за работата, стига Телците да не прекаляват.

Водолей

Водолеите лесно могат да съчетаят работата и удоволствието. Те никога няма да си позволят да се потопят в реална връзка, но за флиртове са винаги готови.

Основният им проблем понякога се крие в прекомерното самочувствие. Хората от тази зодия винаги правят каквото искат, независимо дали останалите са съгласни с това или пък не.

Последно
Не пропускай