5 зли мъже от зодиака, с които не бива да си правите гаргара

Според астролозите някои знаци на зодиака се отличават с вреден и агресивен нрав. Затова първо си помислете 3 пъти, преди да се забъркате с тях. Повярвайте, могат да ви развалят настроението ви броени минути. Ето ги от най-злите мъже в Зодиака.

Скорпион

Първото място за най-агресивния, отмъстителен и опасен знак се присъжда на Скорпиона. Хората, които имат някаква връзка с мъжете от тази зодия, знаят, че е по-добре да не ги ядосват. Мъжете Скорпион са отмъстителни и много ревниви. Може би Марс, покровителят им, е изиграл важна роля във формирането на техния характер, но каквато и да е причината, пазете се!

Скорпионите обичат да трупат гняв, а след това да избухват заради чисти глупости. Но след като развалят настроението на всички наоколо, личният позитив на Скорпиона веднага се покачва. Разбира се, този знак не е пълно олицетворение на злото, защото в макар и редки моменти, той може да бъде мил и приятелски настроен.

Овен

Мъжът Овен се оказва на втора позиция в списъка на „злодеите“, но само защото не умее да се възмущава толкова дълго, колкото Скорпиона. За разлика от последния, той използва постоянните изблици на ярост като чудесно средство за освобождаване на негативната си енергия. Както знаете, Овните се ядосват твърде често, а също така са склонни да преувеличават.

Ето защо тези мъже са най-продуктивни, когато са гневни на големи тълпи от хора: на работа, на почивка или просто на улицата, ако някой случайно им стъпи на крака. Най-доброто нещо, което можете да направите при вида на бушуващ Овен, е да се шмугнете в тълпата и да изчакате бурята да утихне. Този знак е силен, но неумолим.

Козирог

На трето място е уж незабележимият и тих Козирог. Но не се заблуждавайте, този мил човек е способен да ви разкаже играта. Козирозите са пресметливи и не са особено състрадателни към другите. Затова са и на трето място в класацията на най-злите зодии. Просто никога не се закачат първи. С други думи, не обиждайте Козирога и ще бъдете щастливи.

Но ако внезапно се случи нещо ужасно и Козирогът ви се разгневи, най-сигурно е да се преместите в друг град. Козирозите не отстъпват по отмъщение дори на Скорпионите. Ако техните интереси влязат в конфликт с другите, те ще се опитат да заличат конкурента си от лицето на земята. Мъжът от този знак е студен, безмилостен и живее на принципа „нищо лично, просто бизнес“. Иначе Козирозите са мили момчета, които ще направят всичко за щастието на близките си.

Рак

Срамежливите Раци не са толкова невинни, колкото искат да изглеждат. От една страна, мъжете от тази зодия рядко влизат в открита конфронтация, от друга страна, те могат да бъдат урагани, в определени моменти от живота си. Раците се възмущават тихо, но изключително дълго. По принцип отмъщението им се проявява в тихички мръсни трикове. Например, обичат да клюкарстват, да се подиграват на врага зад гърба си или да му създават тайно неприятности, за да се чуди откъде му е дошло.

Раците са истински тирани и ревниви любовници, които могат да отровят живота дори на много търпеливите дами. Разбира се, този знак е пълен и с плюсове и ако търсите романтичен мъж, който да приготви закуска за любимата си и да я поднесе в леглото, знайте, че Ракът е вашият човек.

Дева

Мъжът Дева е трудно да се нарече злодей, но определено може да ви измъчва с критиките и недоволството си. Честно казано, този знак знае как да провокира другите, предизвиквайки съвсем не топли чувства. Девата обича да мрънка, да критикува и да се показва като експерт във всичко. Просто е невъзможно да се спори с мъж Дева. Така че, откажете се още в началото, само ще си загубите времето. И нервичките.

Мъжът Дева е много отмъстителен. Хващайки ви в издънка, той ще забрави за грешката, която се е случила след около сто години, а през останалото време ще ви натяква всички извършени през годините грехове право в лицето и то всеки ден. За да живеете „до края на живота си“ с този мъж, трябва да се заредите с голямо търпение. Но ако сте жената на мечтите му, радвайте се – мъжът Дева ще ви е предан до края на дните си.

Последно
Не пропускай