5-те най-секси артикула в света на дамското бельо

Нищо не е по-съблазнително и секси от доброто дамско бельо. Всички можем да се съгласим, че бельото кара силния пол да настръхва, като някои модели се справят далеч по-добре от други. Съставихме за вас кратък списък с 5-те най-елегантни и секси артикула в света на любимото дамско бельо.

Сутиени

Това специално, елегантно облекло ви позволява да покажете горната част на гърдите си, като им придадете повече обем. С подходящия сутиен можете да носите разкроени блузи или отворени рокли за очарователна и съблазнителна визия. Важни детайли, на които трябва да наблегнете, когато избирате секси сутиен са дантелата, банелите и чашките, които поддържат гърдите ви. Има модели, които пасват на големи и на малки гърди, като подчертава формата на бюста и силуета на дамите.

Пеньоар

Пеньоарът особено секси облекло, което ще ви накара да се откроите. Как това оръжие за съблазняване става реалност? Историята започва през 17-ти век, когато италианките покривали раменете си със специално наметало, преди да излязат. Неглижето е френското име на тази пелерина.

Неглижето, което е домашно облекло, а не за любопитни очи, става популярно по време на Френската революция. През 30-те години на миналия век, неглижето се превръща в най-модерния дамски артикул за всички холивудски звезди. Това дамско бельо все още е сред най-ефективните, що се отнася до съблазняване.

Чорапи и жартиери

Статистиката показва, че жартиерите и чорапите са задължителна част от гардероба на всяка дама. Те са подходящи за всякакви поводи – няма значение дали отиваме на парти или на среща.

Чорапите и жартиерите са мощен съблазнителен аксесоар, поради своето секси излъчване. Жените получават тази уникална комбинация в гардероба си едва в средата на 19-ти век. Днешните чорапи са с безброй възможности за комбинация със или без жартиер. Предлагат се в прозрачни, дантелени, ажурни и други стилове, които може да разгледате в магазина за луксозно дамско бельо на Velina Vanity.

Жартиерът е считан за основен аксесоар на булката и също така служи като допълнителен „коз“ в гардероба ви. Цветът на жартиера трябва да съответства на вашите чорапи и обувки.

Корсет

Корсетът е универсална дреха, която може да се носи с поли, панталони или дънки, създавайки романтичен, бляскав или елегантен небрежен стил.

Модерните корсети позволяват на жените да ги носят без дискомфорт. С тях можете да носите вечерни рокли с отворен гръб, като едновременно подчертавате тънката талия и повдигнатия бюст.

Бразилиани

Бразилианите изглеждат невероятно привлекателни както в спортни, така и в дантелени варианти, създавайки еротична мистерия. Препоръчително е да носите безшевно бельо под рокля или тесни панталони. Създадените с лазер бикини са без шевове и не са зашити с конци; следователно те напълно се сливат с тялото и са невидими под дрехите.

Доброто бельо може да направи жената по-уверена, а връзката по-страстна. Ако някое от нашите предложения за секси бельо липсва във гардероба ви, то е време да поправите тази грешка и да се поглезите с някой нов изящен комплект.

Последно
Не пропускай