5-те най-добри мениджъри в Зодиака

Не всеки е в състояние да държи под командването си цял екип от специалисти, без да навреди на компанията. Зодиите, изброени в тази статия, са признати лидери: под тяхната непреклонна, властна ръка работата винаги спори.

Овен

Повече от всичко, Овните обичат да командват и управляват някого. За тях това е чудесен начин да изпълнят всичките си скрити амбиции. Целеустремеността на Овена и желанието на всяка цена да постигне набелязаните задачи го прави отличен шеф , който няма да се откаже в труден за компанията момент. Подчинените може да се страхуват от лидера Овен заради избухливия му нрав, но ще бъдат сигурни с такъв шеф.

Козирог

Целта на живота на Козирога е работата, а лидерската позиция е най-добрата награда за упорития му труд. Козирозите знаят най-добре как да работят и какво трябва да се направи, така че с удоволствие се втурват да изграждат перфектната компания. Земният знак е много взискателен, така че няма да можете да се отпуснете под негово ръководство; за прекомерен мързел можете в най-добрия случай да получите мъмрене. Наред с взискателността, Козирогът е много отговорен, затова прави всичко по силите си, единствено в полза на компанията.

Скорпион

Скорпионът може да изглежда като страшен шеф, от когото подчинените се страхуват, но зад суровата маска се крие отличен стратег, който може да извади всяка компания от блатото. Такъв шеф няма да позволи нещата да бъдат пропуснати, ще определи ролите на всеки подчинен и ще подреди нещата в предприятието. Стратегиите на Скорпиона му позволяват да изчисли резултата от транзакциите десет стъпки напред.

Лъв

Лъвовете от раждането се виждат в стола на лидера и това им желание е оправдано. Шефовете Лъвове в екипа обикновено са обичани и уважавани, подчинените знаят, че могат да се обърнат към тях при възникнали проблеми. Огненият знак с удоволствие ще поеме отговорност, ще намери подход дори към най-затворения служител и заслужено ще бъде считан за най-авторитетната звезда сред колегите.

Стрелец

Стрелците по природа са оптимисти и лидери, щедро споделят положителни неща с другите, затова стават образци на поведение за своите подчинени. Във всяка ситуация Стрелецът запазва себе си и търси положителни аспекти. Стрелците знаят как да поддържат екипа на работна вълна, да мотивират служителите да работят, поддържайки спокойна атмосфера в офиса.

Последно
Не пропускай