5 причини да си купите дамски или мъжки часовник Tissot

Швейцарската марка часовници Tissot имат дълга история в часовникарската индустрия. Това е една от първите емблематични швейцарски часовници на пазара. През десетилетията Tissot се превръща в име на домакинство, като часовниците са предпочитани от много отдадени колекционери. Марката има над 165 години опит в производството на часовници и се стреми да осигури „стойност злато на цена сребро“. Tissot е силно обвързан със спорта от 30-те години на миналия век. Това направи марката реномирана и популярна сред спортисти и спортни ентусиасти. Тази марка е тази, която се възхищава от мнозина. Ако все още не сте научили за Tissot, продължете да четете за нашия списък с 5 причини да си купите дамски или мъжки часовник Tissot, представен от онлайн магазин за часовници Chasovnici-bg.com.

Часовниците Tissot се предлагат в голямо разнообразие от дизайни.
Tissot създава часовници както за мъже, така и за жени. Големият избор от колекции на марката осигурява голямо разнообразие от дизайни. Надяваме се, че всеки колекционер ще може да намери модел на Tissot, който идеално отговаря на неговия стил. Часовниците на марката варират от изключително здрави, технически часовници до зашеметяващи, блестящи дамски часовници с със скъпоценни камъни като диаманти например. Има часовник Tissot за всеки повод и цел, така че със сигурност ще има модел за всеки вкус.

Tissot T-Lady Flamingo Mother of Pearl Dial T0942102211101

дамски часовник Тисо Ултра-женственият седефен циферблат и деликатната двуцветна верижка на този дамски модел го правят идеалното допълнение към ежедневните аксесоари. Този часовник подчертава отдадеността на Tissot да проектира дамски часовници от всички разновидности, като гарантира, че всеки от тях е функционален и надежден. Седефеният циферблат е допълнен от фини златни стрелки. Цветът на стрелките съвпада с този на позлатения корпус от неръждаема стомана и двуцветната верижка. Красотата на този часовник обаче не отвлича вниманието от мощния кварцов механизъм, който го захранва. Часовникът е колкото надежден, толкова и привлекателен, което го прави идеален за жените както за ежедневно носене, така и за повод.

Tissot имат много дълга история на опит в производството на часовници.
Tissot е основана от Charles-Félicien Tissot през 1853 г. Марката стартира в Le Locle, Швейцария и централата й остава локална в тази област днес. Часовниците скоро бяха заредени в международен план, така че марката стана световно известна в рамките на няколко години след основаването. Годините часовникарски опит довеждат Tissot до една от най-уважаваните марки на пазара. Tissot невероятно се гордее със своето наследство и често се позовава на своите корени в часовниците, създадени днес.

Tissot | Льо Локл | Powermatic 80 | Кафява кожена каишка | T0064073603300

Часовник Тисот Този мъжки часовник е кръстен на града, в който е основана марката. Районът е родният град на много известни швейцарски часовници, така че е добре известно име сред ентусиастите на часовниците. Часовниците за мъже Le Locle са един от водещите продукти на Tissot. Те имат циферблат, вдъхновен от часовниковата кула в града, на който са кръстени. Гилошираният циферблат разполага с апертура за дата и индекси и стрелки от розово злато за точно отчитане на времето. Корпусът е от розово злато и е с диаметър 39,3 мм. Този мъжки екземпляр се закрепва на китката с помощта на кафява кожена каишка. Моделът е истинска ода на традициите в измерването на времето, тъй като се задвижва от класически автоматичен механизъм.

Марката остава в тенденция с чести пускания на лимитирани часовници
Въпреки че е много традиционен швейцарски производител на часовници, Tissot успява да остане в тенденция повече от век. Марката постигна това чрез постоянно пускане на нови лимитирани модели, които са тематични около актуално събитие или стил. Много от тези часовници са вдъхновени от връзките на марката със спортни събития, но други са предназначени само за тяхната естетика. Часовниците с ограничено издание са невероятно колекционерски и желани, така че са чудесен избор за начинаещи колекционери. Тези уникални часовници ще бъдат необичайни и може би дори ще поскъпнат с годините.

Tissot | Наследство Мемфис | Ограничено издание | Черен циферблат T1344103705100

Колекцията Heritage Memphis е една от най-новите лимитирани серии дамски часовници на Tissot. Те са проектирани да се открояват от тълпата и да правят изявление с дизайна си. Изцяло черната цветова схема придава на този часовник подчертана женска елегантност. Циферблатът е проектиран с мотиви от поп културата като негово вдъхновение. Също така, задната част на корпуса е детайлизирана с декорация на Мемфис. Черният циферблат е идеалният фон за смелите, привличащи вниманието бели дизайни. Последният щрих на черната кожена каишка завършва часовника с привкус на класически стил.

Марката има за цел да осигури „златна стойност на цени на сребро“ във всеки от своите часовници. Това означава, че всеки часовник е създаден с най-висококачествени материали, най-прецизни механизми и най-добър дизайн. Нито един от тези елементи обаче не повишава цената над разумно ниво. Достъпно превъзходство е трудно да се постигне с някои модерни марки часовници. Въпреки това Tissot успяват да запазят тази философия през всичките 165 години на производството на часовници. Tissot са експертно проектирани, за да работят точно толкова добре, колкото и часовниците на по-високи цени.

Tissot SeaStar 2000 Pro | Powermatic 80 | Черен циферблат | Силикон T1206071744100

Часовници Тисо Пуснат по-рано тази година, Tissot SeaStar 2000 Pro е невероятно здрав мъжки висоководоустойчив часовник за гмуркане. Часовникът се конкурира с много други подобни водолазни часовници, но е на много по-достъпна цена, което го прави много по-достъпен. Основната характеристика на този модел е, че е водоустойчив до 60 бара или 600 метра. Това означава, че може да се носи при всякакви дейности по гмуркане и плуване. Черният вълнообразен циферблат е защитен от устойчив на надраскване сапфирен кристал и е обрамчен от керамичен панел. Корпусът е изработен от висококачествена неръждаема стомана. Той разполага с автоматичен механизъм, който разполага с балансираща пружина Nivachron и има резерв на мощност до 80 часа. Този мъжки часовник е здрав, идеален за подводни приключенци.

За да запази статута си на марка часовници от висок клас, Tissot трябва постоянно да търси най-добрите материали и механизми. Марката използва разнообразни движения в различните си колекции, за да гарантира, че има едно, което да отговаря на всеки стил на живот. Tissot експериментира с керамика, титан и дори злато в дизайна на своите дамски и мъжки часовници. Като предлага най-луксозните опции, марката запазва статута си на производител от висок клас. Всеки от тези материали има различни предимства и затова всеки е подходящ за различни цели.

Tissot T-Touch Connect Solar | Титан T1214204405100

Часовниците T-Touch са най-добрият пример за иновациите на Tissot и използването на висококачествени материали. Тази мъжка колекция е пусната за първи път през 1999 г. Тя е разработена и подобрена, докато Tissot не пусна първия в света тактилен часовник, захранван от слънчева енергия през 2014 г. Нискоенергийният цифров екран MIP и нискоенергийната операционна система SW-ALPS осигуряват на часовника дълъг списък от функции, които ще подпомогнат организацията, проследяването на активността и свързаността. Този модел разполага с титаниев корпус и верижка, които правят часовника невероятно лек, без да жертва издръжливостта. Цифровият дисплей е защитен от тактилен сапфирен кристал и е обрамчен от керамичен панел. Висококачествените материали съдържат мощен соларен кварцов механизъм, който използва светлинна енергия за захранване на часовника.

Последно
Не пропускай