5 предимства на куфарите ENZO NORI

Подготовката на всяко едно пътуване неизменно включва и опаковането на багажа. Вероятно съществуват известни колебания дали да заложите на раница, чанта или куфар, но по ред причини куфарът с колела печели симпатиите на мнозинството най-вече поради удобството при пренасяне, по-добрата организираност на вещите и сигурността.

Независимо дали ще пътувате с автомобил, самолет или по друг начин, куфарът ви трябва да бъде със здрава, но лека конструкция, с достатъчно отделения и джобове, с лесно въртящи се колелца и други важни за едно комфортно пътуване параметри.

Продуктите на известния бранд за пътни чанти и куфари ENZO NORI са предпочитан избор от всеки, за когото са важни безкомпромисното качество, стилният дизайн, максималната функционалност и удобство.

Накъдето и да смятате да се отправите за кратко или за по-дълго пътешествие, с инвестицията в качествен куфар ще си осигурите редица ползи.

Ето 5 от предимствата да имате куфар ENZO NORI:

Изработка от материали с най-високо качество

Вложените в изработката на куфарите ENZO NORI материали са от изключително висок клас, като са преминали всички тестове, отговарящи на европейските стандарти.

За твърдите модели основно са използвани полипропилен, поликарбонат и ABS, а за меките – висококачествен текстил.

Изработените от поликарбонат куфари са много здрави и надеждни. Материалът е еластичен, максимално устойчив на натиск и удари.

Голяма гъвкавост и устойчивост притежава и полипропиленът и всеки куфар от този материал е много здрав и олекотен.

Макар че материалът ABS придава лекота на куфарите, издръжливостта му не е толкова голяма като на останалите два. Затова се комбинира често с други материали като поликарбонат и това се отбелязва в описанието на продукта.

Текстилните куфари ENZO NORI се избират като опция за по-лек багаж. Високото качество на полиестера или друг текстилен материал защитава съдържанието от удар и контакт с вода. Освен това текстилът е по-разтегаем и куфарът може да побере повече вещи.

Различните материали дават възможност за по-голям избор съобразно личните критерии. Високото им качество гарантира лесно и сигурно пътуване всеки път.

Перфектна маневреност и тихо движение

Няма значение с колко колелца е вашият куфар ENZO NORI – 2 или 4, за да ви бъде максимално лесно да го придвижвате. Силиконовото им покритие позволява безшумно, леко и свободно движение на 360° по различни повърхности. Двуколесните модели са по-устойчиви по неравен терен.

При всички случаи куфарът с колелца ще ви осигури необходимия комфорт при пътуване.

Здрави и удобни дръжки

На практика куфарът без наличие на удобни и здрави дръжки е безполезен. Едно от големите преимущества на куфарите ENZO NORI е наличието на различни дръжки.

Телескопичната дръжка е от висок клас, с вграден и изтеглящ се на степени и много леко алуминиев механизъм.

Допълнително повечето модели разполагат и с дръжка отгоре и отстрани за носене в ръка.

Няма значение дали вашият избор ще бъде твърд куфар, или лек модел от текстил. Удобните и стабилни дръжки ще помогнат за допълнителния ви комфорт, докато се придвижвате с багажа си.

Сигурна защита чрез заключване

От изключително значение, особено при пътуване до далечна дестинация, е сигурността. За своите куфари марката ENZO NORI предлага два вида заключване, които гарантират защита на опакованите вещи.

Единият вариант е заключване с катинар, който е с код и позволява избор на индивидуална комбинация. Шифърът е с 3 цифри, а заключващият механизъм захваща циповете.

Защита от най-висок клас се постига с TSA механизъм, който покрива всички световни стандарти за сигурност. Ключалката се отваря със секретен ключ, достъпен само за службите за сигурност на летището.

Всеки от високия клас куфари ENZO NORI е оборудван с TSA заключване, но и модел с катинар с цифров шифър също може да защити багажа ви от кражби.

Многообразие от стилове и цветове

Дори когато пътуваме, трябва да го правим със стил. Дизайнът на куфара определено влияе на цялостното настроение. Може да се съобрази с индивидуалната визия, като в същото време бъде достатъчно практичен по време на пътуването.

С каквато и нагласа да пристъпвате към избора на куфар, богатото разнообразие на предложения с марката ENZO NORI ще надхвърли всичките ви очаквания. Изчистен, но не и скучен, или по-разчупен, дизайнът им привлича с актуалните си цветове в различни нюанси.

Сигурни, солидни и стилни, куфарите ENZO NORI са отличен избор за приятно и безопасно пътуване на близки и далечни разстояния.

Последно
Не пропускай