5 начина да изглеждате добре по бански

Най-лесният начин да изглеждате добре на плажа е като изберете правилния размер бански. Ако заложите на такъв, който ви е малък, плътта ще стърчи леко на места, а на други ще притиска много силно, което провокира появата на неприятни възпаления и червени петна. Що се отнася до гърдите, ако и сутиенът е избран неправилно, той ще пада.

Като правило, банският костюм се избира с размер по-малък от обикновените дрехи. Огледалото е най-добрият съветник – просто трябва да ви стои добре.

Съсредоточете се върху силните си страни

Всяка от нас е наясно какви предимства на фигурата трябва да бъдат показани и кои трябва да бъдат прикрити. Когато обаче сме на плажа, правилата стават малко по-сложни, защото трябва да се покажем така, както майка ни е родила. Трикът е да привлечете вниманието към това, което ви харесва най-много във вашата фигура.

Изберете това, което ви подхожда

В днешно време няма проблеми с дрехите, има огромен брой стилове и форми, които са идеални за момичета с различни размери. Работете върху недостатъците си, проучете възможностите си. Всяка от нас може да избере страхотен бански – не се страхувайте да експериментирате или да изпробвате някои „щури“ варианти. Може би именно това ще ви подхожда перфектно.

Точното време за пазаруване

Когато купувате бански, опитайте се да изберете подходящия ден. Не ходете, когато сте яли твърде много храни с високо съдържание на въглехидрати. Най-добре е да отидете на празен стомах сутрин. Това състояние ще ви помогне да оцените обективно как изглеждате в конкретен бански, а освен това ще се харесате много повече. А когато хванете тен, ще бъдете прекрасни.

Цветове на банския

Какво ще кажете да си поиграете малко с цвета на банския? Купете няколко различни цвята и постепенно ги сменяйте. Ако имате доста бледа кожа, по-добре е да не започвате веднага с ярки цветове, а да преминете към тях постепенно. Започнете с неутрални цветове като кафяви или бежови, след което преминете към по-забавни цветове. Неоновите тонове чудесно привличат вниманието, но не изглеждат много добре на бледа кожа.

Тежестта на избора

Банските не се избират само по размер, много е важно да разберете колко добре ви прилягат, така че не бива да разчитате само на етикета. Понякога се случва дупето в банския костюм да изглежда просто перфектно, но гърдите да изскачат от сутиена толкова високо, че можете да сложите чаша върху тях! Бъдете умни и внимателни, може би трябва да „смесите“ два различни размера, така че тялото ви да изглежда наистина шик.

Отделете достатъчно време, за да намерите банския на вашите мечти.

Последно
Не пропускай