5 лоши бащи според зодиакалния знак

Всички имаме бащи. Някои са добри, други са лоши. Някои просто не могат да намерят подход към децата си, а други изобщо не желаят да го намерят. Астролозите описват грешките на 5 зодии, които не умеят да общуват с деца.

Дева

Девите абсолютно не знаят как да се държат с децата си. Могат да прекарват време с тях, да играят с тях, но не разбират какво трябва да се каже на детето, на какво да ги учат и как да възпитават. Ако бащата Дева не може да реализира мечтите си, тогава той ще внуши на детето своите интереси и ще се погрижи да се превърне най-добрата версия на баща си, който е преследвал точно тези цели.

Скорпион

Бащите Скорпион винаги застават на страната на детето си, независимо какво казва някой. Децата разбират това и го използват. Те започват да се държат свободно и се смятат за по-добри от връстниците си. В резултат на това децата растат ядосани и арогантни.

Рак

Раците могат да обсъждат всичко с децата си. Но това не винаги е добре. Децата не обичат, когато ги обстрелват с постоянни въпроси. И поради това се опитват да се дистанцират от бащите си. А бащите, от друга страна, вярват, че щом са по-големи, значи знаят по-добре от детето от какво има нужда то. Това поражда постоянни спорове.

Водолей

Тези бащи са много заети. Опитват се да накарат детето си да бъде същото и още от ранно детство ги записват в голям брой кръжоци и извънкласни занимания. В същото време не се интересуват дали детето харесва това или не, не питат за мнението им, поради което децата се отдалечават от бащите си.

Лъв

Представителите на този знак разглезват децата си. Ако детето иска нещо, тогава бащата ще го направи или ще го купи. Бащите Лъвове не разбират, че така нещата ще се влошат в бъдеще. Детето ще контролира баща си и ще мисли, че е длъжно всеки да му угажда и задоволява капризите.

Последно
Не пропускай