4 мъжки имена, притежателите на които са неустоими за жените

Те не са Казанова, не са женкари, но знаят как да очароват дамите със своята естественост и жажда за живот. Мъжете с тези имена няма да ви позволят да скучаете и да изпълнят живота ви с щастие и радост.

Някои от представителите на силната половина на човечеството умишлено се опитват да угодят на жените, като се обличат красиво, помпат мускули или изучават маниери. Но има няколко късметлии, които не трябва да полагат никакви усилия – техните имена им придават чар. Жените им обръщат внимание навсякъде и винаги, смятайки за нещо специално и изключително. Някои пленяват дамите с умението да се представят коректно, други с флирт или чувство за хумор. Но едно е сигурно – мъжете със следните имена винаги стават любимци на момичетата.

Йордан

Собственикът на това име привлича красиви дами, които обичат доминиращи мъже. От Йордан винаги струи самочувствие и мъжка сексуална енергия. Той е едновременно властен и може да се отнася към сродната си душа нежно и благоговейно. Йордан често има нетипично чувство за хумор. Такава жар увеличава неговата привлекателност в очите на дамите. И също така, човек с това име фино усеща моментите, когато трябва да се каже комплимент, което го превръща в истински сърцеразбивач.

Иван

Весел и изобретателен шегаджия, който никога няма да позволи на компанията от приятели или сродната си душа да скучаят. Иван мрази скуката, така че винаги поддържа няколко варианта в ума си как да спаси дори най-неуспешната среща. Мъж с това име привлича жените и изглежда неустоим за тях заради чудесния си характер. Иван е смел, няма да остави дама в беда и има добре развито чувство за справедливост. Носителят на това име обича да глези половинката си с неочаквани изненади и подаръци, подкрепя нейните интереси. Същият ентусиаст е и в леглото.

Борис

Чаровен, галантен и учтив. Борис не трябва да полага специални усилия, за да изглежда очарователен за една жена. Носителят на това име отдавна се е научил да се държи правилно в компанията на дами, като им отделя толкова внимание, колкото е необходимо, за да се хареса. Но в същото време Борис не обича да си играе с чувствата на жените, така че винаги спира да флиртува, ако вижда по-нататъшни планове за себе си с друга жена. Собственикът на името Борис почита семейните традиции и уважава институцията на брака, затова се жени само за голямата си любов.

Георги

Жаждата за живот е отличителната черта, която толкова силно привлича противоположния пол към мъжете с това име. Очите на Георги постоянно горят, всичко му е интересно, всеки ден той живее различно. Любопитен и неспокоен, мъжът на име Георги може да плени всяка жена. Той знае всичко, но не престава да се интересува от света около себе си, както и от своята сродна душа. С жената, която обича, Георги е изключително внимателен. Интересува от нейното настроение и мисли, старае се да превърне всички фантазии на дамата в реалност.

Последно
Не пропускай