4 летни торти за всеки ден

Лято е!
Какво по-хубаво от дълги слънчеви дни, сладки изкушения, море, коктейли, приятни срещи с близки хора! Лятото е почивка за душата, а тя обича торти. Макар повечето хора да предпочитат сладоледа през летните месеци, ние ще ги убедим, че няма нищо по-вкусно от тези 3 лесни летни торти. Опитайте ги и няма да съжалявате.

Летни торти – изкушения, на които няма да устоите

Как си представяте идеалните летни торти? Леки, вкусни, лесни за приготвяне и много красиви. Летните торти се приготвят със съставки от сезона: плодове, кремове, а защо не и сладолед. Специално за вас сме подбрали тези 3 лесни рецепти за лесни торти, с които ще си оближете пръстите. Хайде, смело напред, хващайте престилките и към кухнята да творим вкусотии!

Торта с лаймТорта с лайм

Тази торта ще се превърне в най-любимия ви летен десерт! Освен че е вкусна, тя е много лесна за приготвяне – няма нужда от печене и се приготвя с няколко лесни за откриване съставки: лайм, маскарпоне и крема сирене, настъргани бисквити, които ползваме за основа и масло. От лайма се ползва сока, както и настъргани парченца от плода към крема.

Пъстра торта със сладолед

Тази пъстра торта със сладолед е декорирана със сочни плодове като боровинки и малини. Какво ви е необходимо за нея? Домашни бисквити, сметана, плодове, сладолед и захарни пръчици. Вкусно, нали?

Рецепта за лесен сладкиш с бишкоти и кисело мляко

Вижте тук – https://tortikolekcia.com/blog/polezno/recepta-lesen-sladkish

Кокосов чийзкейкТорта с боровинки

Всички обичат чийзкейк. А какво ще кажете за неговия братовчед – кокосовия чийзкейк. Приготвя се по същия начин като обикновения чийзкейк с тънката разлика, че се използва и кокосов екстракт. С него ще зарадвате семейството, ще се разхладите след дългия работен летен ден и ще доставите наслада на сетивата си.
Зарадвайте близките си с тези неустоими предложения.

Последно
Не пропускай