3 зодии ще успеят да победят враговете си днес

14 декември е ден на революционна промяна, ден, в който ще станем малко по-смели, по-активни, по-добри и по-справедливи, отколкото сме в действителност. Всеки, дори и най-скромният човек, ще придобие самочувствие, което ще му позволи да преодолее всички препятствия, които се изпречат на пътя му. Това важи и за тайни недоброжелатели и явни врагове, които могат да поставят спици в колелата на успеха ви. Днес няма да е трудно да ги победите.

Представителите на всички знаци на Зодиака ще могат да победят враговете си, но трима от тях ще могат да го направят особено майсторски.

Лъв

Лъвовете се отличават със способността да побеждават врага и го правят лесно и красиво – като рицари в турнир или мускетари в дуел. Затова и днес няма да им е трудно да нокаутират врага, за което ще е достатъчно представителите на знака да повдигнат една вежда в недоумение и презрително да попитат, като великият Робърт Де Ниро в една от неговите роли: „На мен ли говориш?“

Стрелец

Стрелците, разбира се, ако пожелаят, ще надкрещят всеки – в изкуството на скандала, както многократно сме отбелязвали, те нямат равни – в това те ще победят всеки. В същото време представителите на знака няма да паднат до груби изрази, а ще посочат на опонента навреме недостатъците му.

Водолей

Водолеите няма да ругаят, камо ли да скандализират. Защо да си тровят нервите за нищо – те предпочитат да действат. И не по баналния начин със затръшване на врати – не, не очаквайте такива неща от тях. Но да измислят фин начин да поставят на мястото му опонента си, на това ще бъдат на сто процента способни днес!

Последно
Не пропускай