3 зодии ще усетят последствията от Закона за бумеранга днес

20 януари 2023 е денят, в който всички събития ще бъдат логично следствие от предишния период от живота – по-точно действията и дори мислите, които човек е допуснал по това време. Именно в такива дни най-често се усеща закона бумеранга, който носи напомняне за нашето поведение – както лошо, така и добро. В първия случай това ще се окаже предупреждение и дори наказание, а във втория – благодарност.

 

Днес, 20 януари 2023, бумерангът може да посети представители на всички знаци на Зодиака, но за трима от тях срещата с него е особено важна.

 

Близнаци (22.05 – 21.06)

Близнаците правят добро само на себе си – имат твърде много нужди и желания, за да губят време и енергия за другите. Въпреки това, понякога – на вълните на доброто настроение, превръщайки се в еуфория – те могат да бъдат от полза за някого от хората около тях. Не е изненадващо, че те ще искат да им се отблагодарят, което ще бъде пълна – и приятна – изненада за представителите на знака.

Дева (22.08 – 23.09)

Девите, честно казано, от време на време си позволяват неприлични постъпки по отношение на хората около тях, особено ако смятат, че имат нещо, което трябва да им принадлежи по право. В този случай, според представителите на знака, отнемането му изобщо не е грях. Но висшите сили може да имат собствено мнение по този въпрос и те ще се справят с тях по съответния начин.

 

Козирог (22 декември – 20 януари)

Козирозите, въпреки многото положителни качества, имат и отрицателни, едно от които е скъперничеството. И ако напоследък са били алчни и не са дали на нуждаещия се това, което е поискал от тях, днес може да им се случи същото. Висшите сили се надяват, че по този начин ще успеят да научат представителите на знака да бъдат по-щедри и отзивчиви.

Последно
Не пропускай