3 зодии с много късмет през октомври 2022

Октомври обещава да бъде много щастлив месец за всички зодии. Венера и Меркурий  ще бъдат в идеална позиция спрямо звездите. Мнозина от нас ще могат да излекуват духовните си рани и да се измъкнат от хватката на негативизма.

Експертите обаче посочват няколко зодии, които ще имат малко повече късмет от останалите.

Везни

Венера за Везните не е най-важната планета, но нейната енергия до голяма степен определя съдбата им. Същото важи и за Меркурий. За представителите на този знак общата сила на тези две планети е максимална. Това означава, че през този октомври Везните са най-щастливите хора на Земята.

Меркурий по всякакъв начин ще подкрепи жаждата им за нещо ново. Благодарение на тази планета Везните по-често ще достигат състояние на хармония. Венера, от друга страна, ще поддържа правилните физически условия и ще формира безусловна любов към света и всичко, което се случва. Това е изненадващо щастливо стечение на обстоятелствата, което не се случва често в астрологията. Астролозите съветват да се възползвате максимално от това. Везните ще имат късмет както в любовта, така и в бизнеса и имат всички шансове да успеят навсякъде.

Дева

Късметът на Девите ще се основава на силата на Меркурий, който е най-важната планета за тях. Този октомври ще бъде време на финансов растеж. Девите ще успеят да намерят начин да забогатеят, но ако сега преживяват трудни времена поради проблеми в бизнеса, тогава Меркурий ще им помогне да намерят най-доброто решение за тях и то в най-кратки срокове.

Риби

Рибите ги очаква бързо подобряване на настроението. Венера е техният основен покровител, така че октомври може да бъде много успешен. Основното условие за постигане на щастие е способността за правилно приоритизиране. Венера ще даде сила за постигане на успех във всеки нов или недовършен бизнес. Важно е само да разберете какво е сега най-важното за вас.

Също така, Венера ще даде на Рибите много енергия и ще подобри здравето, ще увеличи интелектуалната и физическата им издръжливост. Това ще бъде изключително полезно за работа с всякаква сложност и от всякакъв тип. Тази планета ще пази хората от този знак от униние и тъга.

Не се разстройвайте, че този път не сте попаднали в списъка с късметлиите. Предимството на описаните по-горе зодии над останалите ще бъде минимално, така че продължавайте да правите това, което обичате и да търсите смисъла на живота, ако досега не сте успели да го направите.

Последно
Не пропускай