3 зодии не бива да се доверяват на никого днес

9 януари 2023, въпреки факта, че се пада понеделник, абсолютно не е подходящ за започване на нови неща – по-добре е да довършите старите, за да не ви дърпат назад и да не ви пречат да постигнете целта си. Има и голяма вероятност да направите грешка – както професионална, така и лична, да попаднете под чуждо влияние и да постъпите не така, както искате, а следвайки „добрите“ съвети на някой от вашето обкръжение.

Днес, 9 януари, вслушването в чуждо мнение не е препоръчително за всички знаци, но 3 зодии не бива да се доверяват на никого.

Овен (21.03 – 20.04)

Овните са избухливи и решителни, но в същото време искрени – те самите рядко мамят някого, така че не очакват подобно поведение от другите. За да не станат жертва на чужди лъжи, звездите настойчиво ги съветват днес да филтрират информацията, която получават, а още по-добре – да не вярват изобщо на никого, иначе по-късно може да съжаляват, че са станали жертва на собствената си наивност.

Дева (22.08 – 23.09)

Девите са свикнали да проверяват повторно информацията, която им идва от никого и не приемат нищо за даденост, внимателно анализирайки всички факти. Днес обаче те могат да се доверят на мнението на човек, когото смятат за авторитет и да се опитат да действат според неговите съвети. Звездите ги предупреждават да не се водят по акъла на никого.

Стрелец (23.11 – 21.12)

Стрелците имат много положителни качества, едно от които е вярата в хората. Много им е трудно да повярват, че някой може да ги измами. Тези, които познават добре навиците на представителите на знака, често се възползват от тази тяхна черта. Затова днес Стрелите трябва да бъдат двойно по-внимателни.

Последно
Не пропускай