3 зодии, които трябва да контролират емоциите си днес

Сегашният лунен ден има две страни – предна и задна. И ако първата го прави възможно най-приятен, тъй като носи чувство на радост и щастие, то втората може да бъде опасна. Бурните и ярки енергии на деня могат да ни изиграят жестока шега, особено ако не умеем да контролираме емоциите си.

Днес, 8 януари, е необходимо представителите на всички знаци на Зодиака да контролират емоциите си, но за 3 зодии максималното сдържане е особено важно.

 

Телец (21 април – 21 май)

Телците, както знаете, умеят да се сдържат дълго време, но когато чашата на търпението им прелее, изливат всичко, което са задържали дълго време. Много е вероятно подобно нещо да им се случи днес. В резултат на това какви грубости ще кажат на хора, които по една или друга причина са им неприятни, последиците са непредвидими. Вечерта ще съжаляват, че не са успели да овладеят емоциите си, но няма да могат да променят нищо.

 

Дева (22.08 – 23.09)

Девите са образец на сдържаност: тези снежни кралици на Зодиака могат да служат като еталон на интелигентност – каквото и да се случи, дори няма да повдигнат вежда. Но – точно до момента, в който изпият чаша-две: алкохолът „срязва“ всички спирачки за представителите на знака. По правило в такива случаи те проявяват  „телефонна болест“: тогава се обаждат на бившия си и му признават чувствата си, а на другия ден съжаляват.

 

Стрелец (23.11 – 21.12)

Стрелците обикновено са склонни към хипертрофирана откровеност – те са готови да разкажат всичките си тайни дори на първия срещнат човек, да не говорим за хора, които според тях заслужават доверие. Но днес тези широко отворени души могат дори да надминат себе си – те могат да разкрият на другите дори онези тайни, които се опитват да не признаят дори пред себе си и това няма да ги доведе до добро.

Последно
Не пропускай