3 зодии, които ще пожънат това, което посеят днес

7 февруари 2023 е ден, в който няма място за случайност: всичко, което се случва с човек, е модел и резултат от предишния период от живота му – поне месец, а максимум – година, дори няколко години. Ако човек е успял да обиди някого, също ще го обидят, а ако е направил поне едно добро дело, животът със сигурност ще му благодари за това. Като цяло всяко събитие от деня трябва да се разглежда от тази гледна точка.

 

Днес, 7 февруари 2023, представителите на всички знаци на Зодиака ще пожънат посятото, но 3 от тях ще получат особено осезаем бумеранг.

 

Близнаци (22.05 – 21.06)

Близнаците ще трябва да си спомнят кой от околните – чрез лекомислие, без да се замислят са успели да обидят жестоко. Най-вероятно самият човек отдавна е забравил случилата се кавга, но Вселената не толерира пристрастия в една посока – със сигурност ще възстанови баланса, като изпрати на представителите на знака бумеранга, който заслужават. Най-важното за тях в тази ситуация е да направят правилния извод от случилото се.

 

Лъв (23.07 – 21.08)

Лъвовете, въпреки присъщата им мегаломания, са мили и щедри, така че често правят добри дела не само на роднини и приятели, но и на напълно непознати. Е, тъй като бумерангът не е непременно негативна концепция, не е изненадващо, че ще им донесе благодарност от Вселената. За чест на представителите на знака, трябва да се каже, че те вършат добри дела безкористно.

 

Водолей (21.01 – 18.02)

Водолеите рядко действат според правилата – по-често действията им са импровизирани, за които дори не са мислили преди пет минути, а след това по някаква причина, без да обясняват причините дори на себе си, са го направили. Но тъй като това не им пречи да вършат добри дела, те получават съответната благодарност от Вселената. Така че, ако късметът им се усмихне днес, препоръчително е да си спомните кой и за какво може да им благодари.

Последно
Не пропускай