3 зодии, които не трябва да правят резки движения днес

5 февруари 2023 е ден, в който е необходимо на всяка цена да се поддържа душевно равновесие, като не се допускат силни емоции – както положителни, така и отрицателни. Не трябва да се суетите, да бързате, да правите внезапни движения – както буквално, така и преносно. Като цяло, колкото по-малко човек „вибрира“, толкова по-спокоен е – и следователно, толкова по-приветливо ще бъде околното пространство.

 

Днес, 5 февруари, представителите на всички зодиакални знаци трябва да се въздържат от резки движения, но 3 от тях просто трябва да запазят психическо и физическо спокойствие.

 

Овен (21.03 – 20.04)

Овенът е един от най-неспокойните знаци на зодиака, за него е трудно да седи един час без действие, а за целия ден – да не говорим! Тук, както се казва, мисията е невъзможна. Но днес звездите горещо препоръчват на Овните да се откажат от навика постоянно да правят нещо, защото в резултат на това може да сторят нещо, за което после да съжаляват – не си струва да рискувате.

 

Лъв (23.07 – 21.08)

Лъвовете съветват звездите да не правят резки движения в преносния смисъл на думата, тоест да общуват възможно най-малко с хората около себе си. В противен случай, под влиянието на мегаломанията, която ще бушува в тях в този момент, могат да говорят твърде много и в резултат на това да си създадат врагове. Има само един изход – да си държат устите затворени.

 

Козирог (22 декември – 20 януари)

За Козирозите, които са свикнали да работят 24/7, няма да е излишно да си припомнят, че днес е неделя и е препоръчително да посветят този ден на почивка. Тези, които не се вслушват в препоръките на звездите, рискуват да скъсат, счупят или счупят нещо – в зависимост от това какво точно ще правят.

Последно
Не пропускай