3 зодии, които не бива да влизат в кухнята днес

29 януари 2023 е един от най-трудните дни на лунния календар, той е неблагоприятен за всеки аспект от живота – както битов, така и икономически. Дори домакинската работа – например, ремонт или общо почистване, е неподходяща и е по-добре да отложите изпълнението на намеренията си за друг ден. Също така е нежелателно да се готви, особено когато става дума за вечеря за роднини или приятели – резултатът няма да оправдае очакванията.

Днес, 29 януари, представителите на всички зодии не трябва да влизат в кухнята, но за 3 от тях това важи с особена сила.

Близнаци (22.05 – 21.06)

Близнаците не са най-големите любители на кулинарията в Зодиака, те самите се справят с малък набор от скромни, но според тях, здравословни продукти и предпочитат да празнуват празниците в заведения за обществено хранене – кафенета или ресторанти. Но днес те ще искат да готвят нещо специално – например, да пекат палачинки: уви, те само ще изхабят съставките, които след това ще трябва да бъдат изхвърлени.

Рак (22.06 – 22.07)

Раците са ненадминати кулинарни специалисти, а силната им страна са домашно приготвените ястия, в сътворяването на които нямат равни. Ето защо за представителите на знака ще бъде особено разочароващо да разберат, че рецептата, която те многократно са тествали, според която са се приготвяли почти от детството, по някаква причина е претърпяла провал. Тяхното огорчение няма да има граници и най-добрият начин да го избегнат е да не готвят нищо.

Риби (19.02 – 20.03)

Рибите, честно казано, не обичат да готвят и не са виртуози по този въпрос. Но днес, ако решат да изпробват нова рецепта – независимо дали са я прочели в интернет или чули по телевизията – те ще искат незабавно да я реализират. И така могат да сътворят само нещо напълно негодно за консумация, което всички членове на семейството единодушно ще откажат да ядат.

Последно
Не пропускай