3 зодии, които може да пострадат от лековерността си днес

23 декември 2022 е двусмислен ден, първата половина от който няма да има най-добрия ефект върху настроението и благосъстоянието – тъмната му енергия може да потопи дори най-убедения оптимист в депресия. Но тези, които не позволяват негативността да влезе в душата им, могат да разчитат, че следобед животът им ще се промени магически и става по-добър. Важно е да не станете жертва на собствената си доверчивост след тази еуфория – ще има много желаещи да се възползват от нея.

Днес, 23 декември, представителите на всички зодии могат да страдат от лековерността си, но трима от тях са по-склонни да го направят от останалите.

 

Овен

Овните са сприхави и необуздани хора, но в същото време са доверчиви и открити, което не винаги им е от полза. И днес те рискуват да си навлекат неприятности само защото споделят с някого за професионалните си планове – особено, когато става въпрос за колеги, които са си поставили същите цели. Ако представителите на знака не искат другите да реализират идеите им, по-добре е да замълчат днес.

 

Лъв

Лъвовете често доверяват своите тайни на хората около тях по простата причина, че никога не им хрумва, че някой може да обърне подробностите от живота им – особено личните – срещу тях самите. Но ако около тях има много завистливи хора, а те дори не подозират, че хората, които изглеждат доброжелателни, всъщност не са, настъпва лош момент.

 

Козирог

Не можете да наречете Козирозите лековерни хора – като правило те разкриват тайни само на себе си и на никой друг. Но, както знаете, всяко правило си има изключение и точно това ще се случи днес в живота на представителите на знака. Човек, който е станал довереник на техните тайни, ще се опита да ги измами. Ето защо, Козирози, много внимавайте!

Последно
Не пропускай