3 зодии, които днес трябва първо да мислят и тогава да говорят

Поговорката, че „думата не е врабче да излети“ е измислена специално за този лунен ден: тъй като е пряко свързана с устното изразяване на мисли, тя предвижда сериозна отговорност за казаното. Ето защо звездите – а след тях и астролозите – горещо съветват всеки да претегля внимателно думите си – днес е по-добре да замълчите, отколкото да кажете нещо неуместно.

 

Днес, 27 януари, представителите на всички знаци на Зодиака трябва първо да помислят, а след това да говорят, но 3 от тях трябва да бъдат особено сдържани.

Овен (21.03 – 20.04.)

Овните, поради присъщия им нрав по природа, не винаги обмислят какво казват: те искат да отвърнат на човека, който ги е обидил толкова много, че казват първото нещо, което им идва наум – важното е да звучи възможно по-обидно. Не е изненадващо, че те наистина успяват бързо да наранят събеседник. Но днес, ако отново действата така, това ще има много неприятни последици.

 

Дева (22.08 – 23.09)

Девите са зодия, която винаги внимателно обмисля всичко, което казва или прави. Те са против произволните твърдения, резултатите от които са предвидими. Днес, за да се предотвратят подобни неща, е по-добре представителите на знака да мълчат, а ако все пак трябва да кажат нещо, трябва да го направят внимателно и бавно.

 

Стрелец (23.11 – 21.12)

Стрелците изобщо не се замислят какво говорят: те изричат ​​каквото им хрумне, поради което често се оказват в неудобно положение. Но днес представителите на знака могат да надхвърлят всички очаквания и да обидят човек, от когото зависи много в живота им – например техния шеф, така че е по-добре за тях все още да държат езика под контрола на ума.

Последно
Не пропускай