3 зодии, които днес трябва да се помирят с тези, които са обидили несправедливо

Ден, в който е необходимо не само да се извлекат поуки от миналото, но и да се опитаме да коригираме грешките, направени по-рано. А за да направите това, е необходимо да преразгледате поведението си за предишния път и да направите изводи кое е правилно и кое не: с течение на времето това, като правило, става очевидно. Ако има хора, които сме обидили несправедливо, ще бъдат създадени всички условия за помирение.

Днес, 1 декември, за 3 зодии подобно подобряване на отношенията е особено важно.

Телец

Телците са известни с това, че в момента на раздразнение изобщо не мислят какво и как казват: да, може би опонентът заслужава критика, но е малко вероятно той да е заслужил и откровена грубост. Покаянието за стореното идва при представителите на знака с голямо закъснение, но, както знаете, по-добре по-късно, отколкото никога.

Скорпион

Скорпионите знаят как да обиждат другите грациозно и майсторски: човекът, когото са успели да унижат, дори не разбира веднага какво се е случило с него и когато смисълът на случващото се най-накрая е осъзнат, вече е твърде късно да размахва юмруци – битката е приключила отдавна. Днес нищо няма да попречи на представителите на зодия Скорпион да се извинят за поведението си – ще им бъде простено.

Водолей

Самите Водолеи не винаги веднага разбират, че са обидили някого: изглежда им, че просто са се пошегували, но по някаква причина човекът вече не иска да говори с тях. Днес, осъзнавайки вината си, представителите на знака ще поискат да се помирят и това е похвално. Основното е, да не искат да се шегуват отново, в противен случай те няма да изгладят отношенията, а напротив, ще ги влошат още повече.

 

Последно
Не пропускай