3 зодии, които днес трябва да простят на тези, които са ги обидили

Настоящият лунен ден е пряко свързан със силата на думите, които днес имат магическа сила и могат не само да повлияят сериозно на живота ни, но и напълно да го променят. Затова трябва да бъдем възможно най-внимателни с думите, а още по-добре – да мълчим малко повече. Също така, звездите силно препоръчват да простим на тези, които са ни обидили: думите на прошка, особено ако ги кажете на глас, ще повлияят магически на събитията в живота и ще ни помогнат да забравим злото.

 

Днес, 29 декември, е необходимо представителите на всички знаци на Зодиака да простят обидите, но за 3 от тях подобно действие е особено важно.

 

Телец

Телецът е доста отмъстителен знак: трудно е да ги ядосаш, но щом някой успее да направи това, не може да става дума за прошка – представителите на знака пазят обидите в сърцето си много дълго време. Те могат да общуват с човека, но въпреки това да бъдат обидени. Днешният ден е благоприятен да забравите за обидата и – най-накрая – да се освободите от нейното тежко бреме.

 

Стрелец

Стрелците рядко изпитват злоба към някого: като правило, в началото те са много наранени, но минава ден-два и те забравят обидите. Необходимо е да се постараят много, за да пуснат това, което ги е наранило. Днес представителите на знака най-накрая могат да простят и да продължат напред.

 

Водолей

Водолеите са толкова чувствителни, че след като са таили зло срещу човек, може да не общуват с него до края на живота си. Но днес трябва да преодолеят това и ще видят колко по-лесно е да се диша.

Последно
Не пропускай