3 зодии, които днес не бива да злоупотребяват с алкохола

28 януари е денят, в който хората стават по-чувствителни, впечатлителни и в резултат на това мнителни. Е, ако освен това попаднат и под въздействието на алкохолни изпарения, тези техни качества се увеличават значително: лесно можете да вземете присърце нечие небрежно изявление и да се обидите или, още по-лошо, самите вие да обидите някого. До какви последствия ще доведе това, звездите не могат да предвидят.

 

Днес, 28 януари, не се препоръчва злоупотребата с алкохолни напитки за представители на всички знаци на Зодиака, но за 3 от тях те са категорично табу.

Телец (21 април – 21 май)

Телците не могат да бъдат наречени големи любители на алкохола, чаша вино или коктейл преди лягане не се броят. Но днес те могат да бъдат сериозно увлечени от пиенето, което означава, че за известно време спирачките ще откажат за представителите на знака. Ако не се ограничават в изказванията си, ще наговорят много неприятни неща на другите.

 

Рак (22.06 – 22.07)

Раците пият предимно кафе и чай, така че всяка среща с алкохола е изпълнена с необичайно поведение за тях, от което по-късно се срамуват. По правило това се дължи на откровеността, която те демонстрират под въздействието на алкохола, казвайки на непознати неща, за които предпочитат да мълчат, когато са трезви.

 

Водолей (21.01 – 18.02)

Водолеят е зодия, за която няма правила: нейните представители във всяка ситуация предпочитат да постъпват както искат, а не както е правилно или очаквано. След като пият алкохол, те дори не се замислят какво и как казват или правят – морето им става до колене, което означава, че представителите на знака в това състояние напълно губят адекватността си.

 

Последно
Не пропускай