3 зодии, които днес не бива да влизат в конфликти

21 януари 2023 е най-трудният ден в целия лунен месец, когато няма Луна в тъмния небосвод, а в душите на хората най-неприятните им качества цъфтят в буен цвят, скрити от любопитни очи през другото време. Времето категорично не е подходящо за работа, финансови операции, покупко-продажба, особено що се отнася до недвижими имоти, и общуване с околните – то трябва да бъде посветено изцяло на релакс.

 

Днес, 21 януари 2023, представителите на всички знаци на Зодиака не трябва да общуват с хора, но за трима от тях всяка разправа е категорично табу.

 

Овен (21.03 – 20.04.)

Овните, предвид присъщата им ярост и темперамент, днес – под влияние на емоциите – могат да си докарат неприятности. До какво ще доведе такъв „диалог“, никой, включително звездите, не може да предвиди, така че представителите на знака е по-добре да не поемат рискове.

 

Рак (22.06 – 22.07)

Раците не знаят как да крият своите съмнения и намерения в душата си за дълго време: след като са научили информация, която не характеризира някой по най-добрия начин, те няма да чакат и да проверят информацията, а веднага ще я заявят, преследвайки една единствена цел: да разберат истината. Но техните подозрения могат сериозно да обидят събеседника и ще бъде много трудно да се възстановят добрите отношения.

 

Лъв (23.07 – 21.08)

Лъвовете, които природата – или звездите – са надарили не само с ярка харизма и привлекателност, но и с мегаломания, която често демонстрират общувайки с хората около тях. Днес това тяхно качество просто ще излезе извън контрол и самите те няма да забележат как небрежно – може би дори напълно неволно – могат да обидят събеседника си.

Последно
Не пропускай