3 зодии, които днес не бива да се карат с никого

Днес звездите ще дадат на всички ни възможност да си поемем въздух и да се успокоим. Основното в този ден е да не се карате и да не влизате в конфликт с никого: негативът ще наруши хармонията и ще ни се върне като бумеранг, който обидената Вселена изпраща.

Днес, 9 декември, е нежелателно за представителите на всички знаци на Зодиака да се карат с когото и да било, но за 3 от тях е строго забранено да влизат в конфликти.

 

Овен

Овните са известни кавгаджии: като правило им е достатъчна минимална причина, за да запалят пламъците на сериозна кавга. Вярно е, че представителите на знака и бързо се „охлаждат“ – след час вече не помнят какво се е случило, но за тези, които са успели да обидят, това не е така. Днешният конфликт, ако, разбира се, не успеят да се въздържат от него, ще има повече от сериозни последици.

 

Лъв

Лъвовете категорично не търпят неуважение към себе си, дори и само да им се струва така. Те са готови да избухнат моментално. Опасността от днешния конфликт е, че могат да срещнат противник, не по-малко сериозен от самите тях, така че никой не може да предвиди до какво ще доведе това. Звездите съветват представителите на зодията да бъдат по-добри и да не обръщат внимание на дреболиите.

 

Дева

Девите не умеят да вдигат шум с вкус – като правило, в открита „битка“ те губят от своите съперници. Но пък нямат равни в изкуството на отмъщението – така че, ако таят злоба, дори след известно време, когато всички забравят за злополучния инцидент, те могат да отвърнат с удар. Но те трябва да са наясно, че злите намерения днес са забранени, както и лошите думи и действия.

Последно
Не пропускай