3 зодии, които днес не бива да общуват с колеги

Настоящият лунен ден се отличава с конфронтацията между доброто и злото. Астролозите отбелязват, че като правило не е твърде активен, така че злото не може сериозно да навреди на хората, но такава конфронтация е напълно способна да повлияе на техните дейности – предимно професионални. Факт е, че всяка от силите – и светли, и тъмни – се опитва да привлекат човек на своя страна, в резултат на което той изглежда като парализиран – за щастие, само в преносния смисъл на думата. Особено трудно ще е за тези, които работят в екип – кавгите едва ли ще ви позволят да се съсредоточите върху бизнеса.

Днес, 26 декември, е по-добре за представителите на всички знаци на Зодиака да разговарят с колеги възможно най-малко, но 3 зодии трябва напълно да се откажат от подобна комуникация.

 

Близнаци

Близнаците се смятат за революционери и до известна степен наистина са такива – винаги са за създаването на атмосфера на свобода. И днес те ще се възползват от всяка възможност да организират бунт в екипа и по този начин да избягат от работа. Но те ще изпълнят задачата си само наполовина: заедно с колегите си ще могат за известно време да се откъснат от задълженията си, но след това работата все пак ще трябва да се свърши.

 

Везни

Везните, които са прекалено доверчив знак от Зодиака, не бива да се доверяват на информацията, която ще им споделят колегите. Най-вероятно целта на подобни „разкрития“ ще бъде желанието да влязат в тима на вашите поддръжници, за да ви настроят срещу някого. Не бива да участвате в интриги и игри под прикритие – за тях се изискват специални умения, каквито вие не притежавате.

 

Стрелец

Стрелците, които винаги отстояват справедливостта, лесно могат да бъдат подтикнати към бунт. Само е нужно да ги уверите, че трябва да се борят за справедлива кауза. Но няма гаранция, че наистина ще е така: напълно е възможно особено хитри колеги да искат да решат собствените си проблеми по този начин, а представителите на зодията да бъдат използвани като лост.

Последно
Не пропускай