3 зодии днес трябва да върнат чуждото

27 декември е денят, в който трябва да бъдете възможно най-внимателни към всичко, което правите, казвате и дори мислите – мисълта е материална, следователно ще трябва да носите отговорност за всяко зло, извършено дори на това ниво. Днес също трябва да сте отговорни за присвояването на това, което не ви принадлежи – пари, вещи и идеи. Ако доброволно или неволно сте взели нещо от някой друг, днес трябва да го върнете – тогава висшите сили няма да ви накажат.

Днес, 27 декември, се препоръчва на представителите на всички знаци от Зодиака да върнат чуждо имущество, за да влязат с чиста съвест в новата година, но особено важно е три зодии да си платят сметките.

 

Лъв

Лъвовете са сигурни, че на тях – като кралска особа – им е позволено много и няма грях в присвояването на това, което по право принадлежи на друг човек – дори идея. Все пак, според представителите на знака, той няма да може да я реализира толкова блестящо, колкото те. Може би има известна истина в това, но днес е необходимо да признаят, че авторството не принадлежи на тях.

 

Дева

Девите ще бъдат много изненадани, ако им кажете, че често си присвояват чуждо. Те наистина не крадат дребни от джобовете, но защо да не подлеят вода на колега, чиято позиция толкова много харесват? Днес Девите трябва да се откажат от всичко, което не е тяхно.

 

Козирог

Козирозите едва ли ще вземат нещо, без да поискат – те са честни в този смисъл, но някакъв друг дълг може да виси върху тях. Може да са забравили, че дължат нещо на някого. Днес е желателно да си спомнят и да го върнат, в противен случай през новата година няма как да разчитат на финансов късмет.

Последно
Не пропускай