3 зодии днес трябва да се заемат със съзидателни дела

Настоящият лунен ден е благоприятен само за съзидание – всяко унищожение, извършено по това време, е не само нежелателно, но и наказуемо – възмездието няма да отнеме много време, така че не си струва риска. И тъй като в календарът е почивен ден, най-добрата творческа дейност ще бъде домакинската работа – например, ремонт.

Днес, 18 февруари, представителите на всички знаци на Зодиака могат да започнат съзидателно дело, но за 3 от тях това е особено желано.

 

Рак (22.06 – 22.07)

Раците, като най-домашен знак от Зодиака, непрекъснато подобряват домовете си, но никога не са напълно доволни от резултата. Днес представителите на знака ще имат благоприятни – както морални, така и материални условия, за да извършат коренни промени в дома си, тоест цялостен и качествен ремонт.

 

Везни (24.09 – 23.10)

Везните полагат много усилия, за да гарантират, че тяхното жилище е най-стилно – поне в кръга на техните приятели и познати и най-често успяват. Днес представителите на знака ще решат да направят някои промени, които според тях ще подобрят външния вид на къщата или апартамента им. Може би това ще бъдат нови тапети или модерен текстил – те са добре запознати с новите тенденции.

Скорпион (24.10 – 22.11)

Скорпионите обичат да украсяват дома си с произведения на изкуството, които – за тяхна чест – са им добре запознати. Има голяма вероятност те да закупят нещо абсолютно прекрасно в антикварен магазин. Представителите на знака ще се справят отлично, ако днес започнат ремонт.

 

Последно
Не пропускай