3 зодии днес трябва да се откажат от романтичните срещи

20 февруари 2023 е най-добрият ден за дългосрочно планиране на вашите действия – както в професионален, така и в личен план. Но е по-добре да откажете активни действия в този момент: те няма да бъдат увенчани с успех, защото днес просто няма достатъчно сила за тях – енергията ще бъде изключително слаба и дори клоняща към нула. По същата причина си струва да откажете среща – няма да имате достатъчно огън, необходим в такива случаи.

 

Днес, 20 февруари, представителите на всички знаци на Зодиака трябва да се откажат от романтичните срещи, но за трима от тях подобни срещи са особено нежелателни.

 

Близнаци (22.05 – 21.06)

Близнаците могат да покажат по отношение на тези, които ги заобикалят, рядка отмъстителност, те ще ги измъчват с придирчивост, която не всеки може да издържи. Подобно отношение от страна на представителите на знака е особено болезнено за хората, които ги обичат. Ето защо днес е по-добре да не се срещате с тях – това е опасно за по-нататъшното развитие на отношенията.

 

Дева (22.08 – 23.09)

За Девите, които днес ще се дразнят от всичко и всички, е препоръчително да общуват възможно най-малко с околните, дори и да говорим за най-близките хора. Но особено внимателно представителите на знака трябва да избягват срещи с любимите си хора – освен ако, разбира се, не живеят заедно, тъй като всяка романтична среща може да завърши със сериозна кавга, за която ще съжаляват утре.

Козирог (22 декември – 20 януари)

Козирозите са едни от най-затворените в емоционално отношение знаци на зодиака. В отношенията те винаги са сдържани, но днес – под влиянието на лунните енергии – ще бъдат особено сдържани. Честно казано, това не е най-доброто настроение за романтична среща, така че е по-добре да я отложите за по-благоприятно време.

Последно
Не пропускай