3 зодии днес трябва да решат стар проблем

2 февруари 2023 е денят, в който миналото нахлува в живота ни, независимо дали ни харесва или не. За някои дава възможност да прибегнат до приятни – или не толкова – спомени, за други носи среща с хора, които не са виждали отдавна, а трети се връщат към неща, за които вече са забравили да мислят. По това време среща с бивша любов може да е свързана със стар проблем, който някога е бил отложен за по-късно, но в същото време не е останал в задънена улица – той трябва да бъде решен днис.

Днес, 2 февруари, представителите на всички зодии по един или друг начин ще трябва да се върнат към стар проблем, но 3 от тях със сигурност ще трябва да го решат.

Лъв (23.07 – 21.08)

Лъвовете са абсолютно убедени, че решаването на проблеми не е работа на царя, така че кралската кръв, за която се смятат, не трябва да го прави. Днес представителите на знака ще трябва да променят мнението си, защото само те ще могат да разрешат стар, болен въпрос. В резултат обаче те ще могат да се възползват от случилото се, повишавайки професионалния си авторитет.

Везни (24.09 – 23.10)

Везните, които до последно са отказвали да решат какъвто и да е битов проблем, ще трябва да го направят, защото без това по-нататъшното им обитаване в собствената им къща ще бъде най-малкото некомфортно, а може би дори невъзможно, така че ще трябва да правят ремонт – поне козметичен. Между другото, след като са се справили със задачата, представителите на знака ще бъдат изненадани колко лесно се е получило всичко.

Стрелец (23.11 – 21.12)

Стрелците са известни с това, че постоянно отлагат проблемите си за неопределен период от време, освен това, колкото по-неприятни са те, толкова по-назад представителите на знака се опитват да ги оставят. Днес този трик няма да им свърши работа: ще трябва да решат отношенията си с човек, чийто статус в очите им все още е несигурен. Или да се сближат с него, или да го извадят завинаги от своя кръг на общуване .

Последно
Не пропускай