3 зодии днес трябва да проявят творчество

7 януари 2023 е един от най-леките дни в лунния календар: той е тих и спокоен, не включва зли думи и груби действия, а хората около нас са приятелски настроени – като цяло е идеален почивка. Всъщност, по това време е по-добре да не работите, но ако става дума за творчество, звездите няма да имат нищо против.

Днес, 7 януари, представителите на всички знаци на Зодиака могат да бъдат креативни, но трима от тях ще създадат истински шедьоври.

 

Овен (21.03 – 20.04.)

Овните – особено онези от тях, които са в унисон със словото – могат да опитат силите си в литературата: например да напишат резонансна статия на актуална тема или дори да се заемат с писането на роман – любовен, детективски или исторически. Звездите гарантират, че всичко, което може да бъде създадено – или поне започнато – в този ден е обречено на успех – в буквалния смисъл на думата.

 

Дева (22.08 – 23.09)

Девите изпитват истинска страст към ръкоделието – обичат да плетат, бродират, да плъстят (особено добри са в бижутата) и да правят неща с помощта на техниката декупаж. Звездите ги съветват днес да обърнат специално внимание на последното – например да украсят кутия или куфар и да получат стилна и луксозна вещ.

 

Скорпион (24.10 – 22.11)

Звездите горещо препоръчват на Скорпионите да обърнат внимание на рисуването: първо, това занимание ще ги успокои и второ, с течение на времето може да се превърне в тяхната втора или дори първа професия. Дори ако представителите на знака никога не са хващали четки и бои, те трябва да опитат днес – рисуването може да се превърне в новото им хоби.

Последно
Не пропускай