3 зодии днес ще успеят да преодолеят страха си

10 януари 2023е един от най-трудните дни в целия лунен месец, когато сме провокирани към кавги и скандали и може да се очаква мръсен номер както от хората около нас, така и от обстоятелствата като цяло. Могат да „надигнат глава“ и страхове, които в друго – по-положително – време се крият в дълбините на подсъзнанието. Има само един начин да се отървете от тях – да ги преодолеете.

 

Днес, 10 януари, представителите на всички знаци на Зодиака ще трябва да се борят със страховете си, но 3 от тях ще успеят да ги преодолеят.

 

Рак (22.06 – 22.07)

Раците са може би най-страховитият знак на Зодиака: те имат много различни фобии, но най-вече се страхуват от необходимостта да напуснат своята „черупка“ – с други думи, да напуснат къщата. Те са сигурни, че отвъд прага й ги очакват много неприятности и този ден ще подхрани страха им. И да се отървете от него е съвсем просто: просто трябва да излезете навън.

 

Лъв (23.07 – 21.08)

Лъвовете като правило създават впечатление за хора, които не се страхуват от никого и нищо, но всъщност това не е така – просто представителите на знака знаят как внимателно да прикрият фобиите си. Всъщност те се ужасяват от много неща, но преди всичко от перспективата да загубят авторитета си в очите на другите. Основното за тях днес е да разберат, че социалната им тежест зависи само от тях, което означава, че всичко е в техните ръце.

 

Козирог (22 декември – 20 януари)

Козирозите, като основните работохолици на Зодиака, най-много се страхуват да не загубят работата си /и в резултат на това заплатата/ и днес тази фобия ще се приеме сериозно от тях. Звездите горещо съветват представителите на знака да помнят, че кариерата им зависи пряко от качеството, количеството и бързината на работата им: докато вършат работата си добре и бързо, никой няма да им вземе работата.

Последно
Не пропускай