3 зодии днес ще почерпят мъдрост

22-ият лунен ден, който ще продължи почти два календарни дни, дава възможност да се приобщим към мъдростта, съхранена от древността и достигнала до наши дни. Тя ще бъде достъпна за всички без изключение, основното е да имате желание да придобиете тези знания. Интересното е, че те правят тези, които ги притежават, не само по-умни, по-ерудирани и начетени, но и по-могъщи.

 

Тези дни, 13-14 януари, представители на всички знаци на Зодиака ще могат да се присъединят към мъдростта, която човечеството е натрупало през вековете на своето съществуване, но 3 зодии ще са най-облагодетелствани в това отношение.

 

Лъв (23.07 – 21.08)

Лъвовете, за да се чувстват по-добри от другите, по правило не се нуждаят от причина и ако я получат, тогава ще бъде почти невъзможно да ги върнете обратно на земята. Знанието, което ще почерпят днес, ще им позволи да погледнат хората около себе си от птичи поглед – замаяността от успеха е гарантирана за представителите на знака.

 

Скорпион (24.10 – 22.11)

Скорпионите обичат всякакъв вид езотерика и магия, понякога използват последното, въпреки че никога няма да го признаят – те ще настояват до последно на факта, че са постигнали всичко със собствен труд, който всъщност не е далеч от истина. Новите знания обаче ще издигнат представителите на знака над другите хора и ще ги направят силно конкурентни.

 

Стрелец (23.11 – 21.12)

Стрелците, благодарение на натрупаните тези дни знания, най-после ще разберат как да решат важна работна задача, с която са се борили от доста дълго време. Може би в резултат на това няма да получат Нобелова награда, но могат напълно да разчитат на парични награди и укрепване на професионалната репутация. Други на тяхно място биха почувствали, че са излетели високо, но едва ли ще се възгордеят.

Последно
Не пропускай