3 зодии днес не бива да спорят с никого

Раздразнението, което ще се натрупа през първата половина на 23 януари 2023, след обяд ще се трансформира в активност, която ще бъде трудно овладяна – енергията може да излезе извън контрол и човек под нейно влияние да извърши много глупави неща. Ето защо е много важно да се контролирате и да насочвате силите си, които няма да липсват днес, за решаване на изключително мирни и добри дела. Не се препоръчва да разрушавате нищо, да се карате с хората и да ги обиждате, дори и ако те си заслужават това.

 

Днес, 23 януари, е нежелателно за представителите на всички знаци на Зодиака да спорят с когото и да било, но за трима от тях конфликтите са категорично забранени.

 

Телец (21 април – 21 май)

Телците, както знаете, се отличават с търпение, зад което обаче се крият ужасно избухливи личности. Когато количеството натрупано от тях раздразнение се трансформира в качество, горко на този, който волю или неволю се изпречи на пътя им. В този случай всеки един спор има всички шансове да се превърне в грандиозен скандал, а представителите на зодията – да си създадат смъртни врагове.

 

Везни (24.09 – 23.10)

Везните са най-сдържаният и дипломатичен знак на Зодиака, неговите представители рядко влизат в конфликт, предпочитайки да разрешават всякакви разногласия чрез мирни средства. Но днес търпението им може да се изчерпи, в резултат на което да се скарат с някой от любимите си хора. Връщането на връзката на предишния етап няма да е лесно, така че е по-добре да не допускате конфликт.

 

Скорпион (24.10 – 22.11)

Скорпионите са признати майстори на язвителните шеги и забележки, с които представителите на знака могат да наранят всеки – дори и най-дебелокожия противник. Днес обаче най-вероятно ще се натъкнат на чувствителен и впечатлителен събеседник и няма да успеят правилно да изчислят силата на своя натиск, така че могат сериозно да обидят човек, който не е виновен за нищо.

Последно
Не пропускай