3 зодии днес могат да получат отговор на важен въпрос насън

Този ден е един от най-трудните в целия лунен календар, тъй като силите на тъмнината, излизащи на повърхността, активно оказват натиск върху човешката психика: това прави всички наоколо нервни, чувствителни, раздразнителни и дори агресивни. Ето защо астролозите силно съветват да ограничите максимално общуването дори с най-близките – да не говорим за непознати хора. Но това не означава, че не можете да говорите с подсъзнанието си, то ще даде отговор на важен въпрос насън – важното е да не забравите да го зададете, преди да заспите.

 

Днес, 6 януари, представителите на всички знаци на Зодиака могат да получат отговор на важен въпрос насън, но 3 зодии определено трябва да използват това.

 

Лъв

Лъвовете най-вероятно ще се интересуват от професионалните си перспективи: те ще искат да знаят кога ги очаква следващият пробив в кариерата и дали изобщо ще се случи. Разбира се, човек може да зададе този въпрос на прекия ръководител, но си струва да си припомним, че днес не е благоприятно за общуване с хората като цяло и със служители, а подсъзнанието няма да излъже.

 

Козирог

Козирозите не вярват на „езотерични глупости“. Това включва не само предсказанията на Луната и картовите гадания, но и сънищата. Представителите на този прагматичен знак, като правило, забравят, че последните нямат нищо общо с мистиката – в тях подсъзнанието ни представя един вид отчет за фактите, събрани и анализирани от него и това знание не бива да се пренебрегва. .

 

Водолей

Водолеите, за разлика от по-прагматичните зодии в Зодиака, вярват във всичко, което може да им даде интересна информация, дори ако е получена по начин, който другите ще сметнат за ненадежден. Е, тъй като нашите сънища не са такива, никой няма да им попречи да зададат на подсъзнанието си ясно и правилно формулиран въпрос преди лягане, а на сутринта да анализират видяното насън.

Последно
Не пропускай