3 знака от Зодиака не трябва да споделят лични неща с никого днес

Астролозите смятат тези лунни дни за време на почивка, когато в човешкия живот не се случва абсолютно нищо – нито добро, нито лошо. Следователно, самият човек не трябва да предприема никакви действия, които могат да нарушат този мир – да тръгне на пътувания – дори кратки, да се премести на нова работа, да се премести на ново място на пребиваване. Също така, не бива да давате на някого – дори и само за известно време – вашите лични вещи, защото това може да доведе до неприятни последици.

 

Днес, 28 декември, на представителите на всички знаци на Зодиака не препоръчва да заемат вещите си на никого, но за 3 зодии подобна щедрост е особено нежелателна.

 

Овен

Овенът с право може да се нарече най-неалчният знак на Зодиака – Овните, образно казано, могат да свалят и ризата от гърба си, ако я поискате. Днес няма да е изключение – те ще бъдат готови да споделят всичко с близък приятел, но звездите силно препоръчват да не правят това: в противен случай може никога повече да не видят това, което са дали.

 

Рак

Раците не страдат от алчност и охотно споделят с другите това, което имат, но най-често дори не подозират до какви последствия може да доведе тяхната доброта. Човекът, на когото днес подаряват нещо от гардероба или портфейла си, може – нарочно или случайно, да отнеме късмета, който го съпътства напоследък – така че, не си струва да рискувате.

 

Скорпион

За Скорпионите днес е нежелателно да дават пари назаем на когото и да било. Нуждаещите се трябва да направят всичко сами, а не с помощта на други хора, в противен случай самите те няма да имат пълноценния паричен поток. Но не само това – ще повлекат със себе си и този, който им е помогнал.

Последно
Не пропускай