3 знака от зодиака, които днес не трябва да се самокритикуват

6 февруари 2023 е ден, чиито лунни енергии допринасят за вътрешно освобождаване от всичко, което ви пречи да живеете с лека душа – комплекси, безпокойство, вглъбяване и самокритика. Последното особено усложнява съществуването на чувствителни, уязвими и впечатлителни хора, които поради това имат понижено самочувствие и в резултат на това саботират успеха си във всички области на живота.

 

Днес, 6 февруари, не се препоръчва на представителите на всички знаци на Зодиака да се отнасят предубедено към себе си, но за трима от тях е особено опасно да проявяват самокритика.

Рак (22.06 – 22.07)

Ракът е може би най-подозрителният знак в Зодиака. За да се влоши рязко настроението му и той самият да почне да рови, търсейки причините за своите „нещастия“, е достатъчна и най-незначителната причина. Резултатът от тези процеси може да бъде тежка депресия, придружена от море от сълзи. Не си струва да стигате до този момент в който и да е друг ден, но особено днес.

 

Везни (24.09 – 23.10)

Везните са известни със своето равновесие, но преди да го намерят, те са доста разтърсени от едната страна на другата, в резултат на което си организират задълбочен „разбор“. Лесно е да се предположи, че това се отразява на настроението им – и на мирогледа като цяло, не по най-добрия начин. Поне днес звездите съветват да не се вкарвате в задънената улица на депресивните състояния.

 

Скорпион (24.10 – 22.11)

Скорпионите са признатите шампиони на Зодиака по самодисциплина, дори най-лошите врагове на представителите на знака не могат да се мерят с тях в „таланта” да се довеждат до вътрешна истерия, изкопавайки максимален брой недостатъци в себе си. Но със същия успех те могат да намерят недостатъци в другите и е по-добре да направят точно това – не е желателно да си тровят живота.  

Последно
Не пропускай