Какво столче за кола да изберем

1216

Детското столче за кола е задължително пособие, с което всеки родител-шофьор трябва да разполага още с появата на бебето. Този вид бебешки стоки се използват продължително време (до 12-годишна възраст), което прави избора им отговорен и изключително важен за безопасността и комфорта на малкото дете по време на път. Разделени в няколко групи според възрастта и килограмите, столчетата за автомобили се предлагат от различни марки, с функция сън, с изофикс и др. Има модели за новородени, но и такива за по-големи хлапета, като за тях се предлагат и седалки, съобразно килограмите на детето.

Как да изберем столче за колаСтолчета за кола

Истината е, че не е особено лесно да открием и закупим подходящ модел, който да ни осигурява висока практичност, да изглежда добре, а и да не излизаме от рамките на заделения бюджет. Търговската мрежа е буквално залята от какви ли не предложения за стоки от подобен вид, като за да ги “отсеем” правилно, е препоръчително да сведем критериите си до следните изисквания:

  • Според теглото на детето – от 0 до 13,18 и 36 кг, от 9 до 18, 25 и 36 кг, от 15 до 36 кг;
  • Производител – Cybex, Chicco, Hauck, Cangaroo, Kikka Boo, Lorelli и още много други;
  • Герой/серия – Frozen, Mickey Mouse, Cybex Gold и др.;
  • Цвят – син, розов, сив, черен и др.;
  • Предназначение на столчето за кола – за момичета, за момчета, универсални;
  • Материал на дамаската  – полиестер, еко кожа, естествена кожа, текстил и др.;
  • Система за захващане – Isofix, чрез коланите на автомобила;
  • Възраст – от 0 до 12 г.
  • Цена.

Преди да инвестирате една немалка сума пари в столче за кола, трябва да се информирате много добре какви предложения предлага магазинът. В Raya Toys ще откриете богата гама стоки за бебето и детето, които можете да купите на изгодни цени и дори със специална отстъпка.

Кои марки са най-продавани

Марката е от особено значение, когато става дума за избора на детски и бебешки стоки. Тя вещае високо качество или обратното – намеква за недостатъчно добра изработка, но пък и доста ниска цена. Какво ще изберете Вие, зависи от основните Ви критерии за избор, както и от актуалните тенденции при този вид стоки. Едни от най-продаваните марки столчета за кола са Cybex, Chicco, Lorelli и Hauck. Те предлагат едно добро съотношение цена и качество, както и максимално удобство при пътуване на къси и дълги разстояния.

Какви предложения ще открием в Raya Toys

Онлайн магазин Raya Toys е Вашият верен партньор в отглеждането на детето. Там ще намерите не само столчета за кола, но и полезни и изгодни в ценови план решения, като разнообразни бебешки стоки, играчки, дрехи, мебели, консумативи и т.н. Разгледайте богатата селекция и купете онлайн.