Съвети от 4sales.bg при избор на смарт часовник

1342

На път ли сте да закупите нов смарт часовник, който да Ви отвори прозореца на съвременните технологии? Искате ли да се възползвате от екстрите и възможностите на тези устройства със сензорен дисплей, да инсталирате приложения на тях, да ги използвате като телефони със сим карта, да ги закупите евтино от онлайн магазин за китайски стоки 4sales.bg? Вижте нашите съвети за правилен избор по-долу!

За какво се използва смарт часовникът

Тези джаджи отдавна не са само средства за показване на точен час и дата. Те вече са електронни устройства с изключително разширена функционалност, максимално приближаваща се до тази на смартфоните. Например, подобна джаджа може да предложи собствена операционна система, процесор, RAM и ROM памет, сензорен дисплей и т.н. Това директно означава, че можете да инсталирате допълнителни специални приложения, както и да се възползвате от наличните по подразбиране.Смарт часовници от 4sales

Като цяло, смарт часовниците имат функционалност, чието предназначение е да Ви улесни във воденето на по-здравословен начин на живот. Те отчитат някои здравни показатели: пулс, направени крачки днес, изгорени калории, време за физическа активност и т.н. Смарт часовниците имат различни сензори, позволяващи разпознаване на Вашата активност: дали ходите, тичате, спите, изкачвате стълби и т.н. Така лесно анализират по-детайлно информацията и дават пълноценни съвети за повишено здраве.

Те също дават възможност за:

  • Сърфиране в интернет;
  • Провеждане на телефонни разговори;
  • Чат комуникация чрез различните месинджъри;
  • Заснемане на клипове и правене на снимки, ако има вградена камера и много други.

Как се свързва чрез смартфон

За да се елиминират недостатъците на малкия по размер екран на смарт часовниците, техните възможности могат да се комбинират с тези на смартфона и двете да работят в синхрон. Това ще позволи лесното получаване и четене на известията от социалните медии, извършване на телефонни обаждания, SMS съобщения и т.н. За да свържете двете устройства, уверете се, че смартфонът Ви е видим и включете неговия блутут. Сега пуснете търсене на намиращи се на близо устройства и когато се появи смарт часовника в списъка (това може да е марката или модела), изберете го.

Може да се отвори прозорец на смартфона с цифрен код, който трябва да въведете и на дисплея на смарт часовника. Когато те съвпадат, двете джаджи трябва да се сдвоят.

За кого са подходящи

Днес на пазара и в онлайн магазин за китайски стоки 4sales.bg се предлагат мъжки, дамски и детски евтини smart устройства на отлични цени, а положителните потребителски мнения за отделните модели са поредното доказателство, че нашите предложения са качествени и достъпни за всеки джоб.