С какво да съчетаете ежедневните сребърни обеци?

1095

Всички жени обичат да носят сребро. Носенето на този благороден метал винаги е било на мода. Ежедневните сребърни обици не отстъпват по популярност на златните и множество известни марки предлагат разнообразни дамски модели. Те изглеждат изключително стилни и красиви, но има няколко определени правила за тяхното комбиниране с останалата част от аксесоарите, както и с дрехите, които носим.

На кого подхождат сребърни обеци?

Среброто е благороден, елегантен метал, който идеално се поддава на коване. Бижутата, направени от него, се отличават с разнообразие от модели, форми и размери. Нежни или масивни, те изглеждат страхотно както ако се носят самостоятелно, така и в комбинация с подходящи кристали, скъпоценни камъни или дори някои изкуствени имитации.

ежедневни сребърни обеци Характерната студенина на сплавта, традиционно приписвана на лунния елемент, придава на продуктите изтънченост и грация. През годините това е породило погрешното мнение, че подхожда само на млади дами. Това не е така и истината е, че може да носите бижута от благородния метал независимо от възрастта. Основното тук е да се избере правилната декорация.

При млади момичета е препоръчително да се носят нежни дизайнерски модели на ежедневни обеци. Тук е важно да се помисли за цялостното изображение, както и да се вземат предвид личните предпочитания в стила на обличане. Подобни аксесоари не са подходящи само в строго официалния или изискания вечерен дрескод. Диаманти в сребърен обков не са най-добрият избор.

При жените на средна възраст класическите комплекти са идеални. Те се съчетават перфектно както с ежедневни, така и с бизнес и вечерни рокли. Представителите на творческите професии, напротив, трябва да изберат по-интересни и разчупени модели на сребърни обеци.

Сребърните обеци, както изчистените, така и тези с камъни, перфектно подчертават красотата на снежнобялата и на тъмната кожа. Те изглеждат особено красиви при дами с тъмни очи. Червенокосите красавици трябва внимателно да подхождат към избора на модели. За тях е по-добре да залагат на варианти с ярки декоративни елементи. Колкото по-необичаен и сложен е дизайнът, толкова по-добре ще подчертае красотата на собственичките на огнени коси.

Как да се комбинират ежедневните сребърни обеци?

Всяка модерна дама има разнообразни сребърни ежедневни обеци. Те се считат за много по-достъпни и по-малко капризни от златните. И двете твърдения са отчасти верни. Цената зависи най-вече от останалите елементи използвани в дизайна. Когато става въпрос за това как да се носят такива модели, има доста съвети и трикове, които да се следват.

Има няколко общи правила, като някои трябва да се спазват, а други не са толкова задължителни. За да изглеждат ежедневните сребърни обеци стилни и да красят собственика си, трябва:

  1. Без неподходящи камъни – добре е да залагате на модели без натрапчиви камъни. Те перфектно допълват както бизнес костюм, така и пуловер с дънки. Камъните в обков от този метал се усещат по различен начин и придават повече изисканост и елегантност на бижуто. Те се вписват много по-трудно в ежедневното облекло.
  2. Цветови комбинации – тези бижута изглеждат добре в съчетание с почти всякакви нюанси, но има и такива, които подчертават красотата им още по-добре. Най-подходящите комбинации на този благороден метал са пепеляво розово, сиво, светло и тъмно синьо, както и лилавото. От по-ярките палитри предимство имат тюркоаз и тъмночервеният цвят. Основното правило, което трябва да се следва тук, е че когато искате да носите ежедневни сребърни обеци, във визията ви трябва да има студен нюанс. Вечните класики бяло и черно са безпогрешен избор.
  3. Не прекалявайте с натрапчивостта – много жени предпочитат да купуват бижутата си отделно, но и не малко залагат на комплекти. Те обикновено включват три или четири елемента. Носенето на обеци, гривна, пръстен и висулка едновременно, не винаги е уместен вариант. Това правило има своите изключения, но винаги трябва да се внимава. При романтичните, луксозни визии се допуска да използвате по-натрапчиви варианти. Ако не сте напълно сигурни, най-добре е да заложите на максимум два или три аксесоара от даден комплект.
  4. Носете ги самостоятелно – това е вариант, който е допустим при абсолютно всякакви визии. С подобно решение никога няма да претрупате образа и винаги ще изглеждате стилно и елегантно.

Основното нещо е да не се забравя, че всеки аксесоар, включително ежедневните сребърни обеци, трябва да съответства на индивидуалните характеристики на фигурата и лицето, тоест трябва да пасва както по форма, така и по размер. В онлайн магазините има множество видове дизайни като големи или малки халки, нежни висящи модели, красиви кръгли форми и още много други.

Съчетание на ежедневни сребърни обеци във вечерни тоалети

Дамските бижута от благородния метал са изящни и елегантни. Дори масивните модели могат да изглеждат изключително женствени, ако са съчетани правилно. Те се вписват перфектно както в романтична визия, така и в свободен уличен стил. Внимавайте с камъните. Те трябва да пасват добре по цвят на останалата част от аксесоарите, които смятате да носите, както и на тоалета. За да не се изгуби излъчването на ежедневните сребърни обеци в ежедневното или вечерно облекло, е достатъчно да се следват няколко основни препоръки:

  • аксесоари – чанти и каишки с метално покритие изглеждат оригинално и стилно. В дневна визия трябва да се въздържате от елементи, изработени изцяло в сребристата палитра. Това не е много добро решение за всекидневно облекло;
  • обувки – сандалите или сребристите обувки на висок ток във вечерната визия, перфектно ще подчертаят красотата на любимите ви бижута. Черните класически варианти с метални декорации са перфектния начин да подчертаете аксесоарите, които носите.

Следвайки всички тези съвети, няма начин да сбъркате при създаването както на изискани вечерни визии, така и на по-ненатрапчиви всекидневни тоалети. Подбирайте всичко с вкус и мярка и няма да имате никакви проблеми с изпъкването на стила и елегантността ви.