KONITZ Вече и в България

2874

Фабриката за порцелан KONITZ е основана през 1909 г. Разполагала е с четири кръгови пещи и първите продукти – чаши, халби и купи,  се изнасяли главно за Англия.

Фабриката за порцелан KONITZ е основана през 1909 г. Разполагала е с четири кръгови пещи и първите продукти – чаши, халби и купи,  се изнасяли главно за Англия. През 1912 г. се налага фабриката да се разширява, поради нарастващото търсене, като следващите десетилетия печели много нови и международни пазари, поради променената концепция. След Втората световна война, KONITZ се запазва като една от най-добрите и водещи фабрики за порцелан в Европа. Успявайки да се задържи на пазара, компанията създава широка гама от порцеланови чаши за кафе и чай, детски комплекти, сезонни артикули за Великден и Коледа.Фабрика за порцелан Кониц

През 2009 г. KONITZ празнуват 100 години от създаването си. В хода на това събитие, търговската и производствена база са преструктурирани и обновени, като новите пещи отговарят на най-високите немски стандарти. Днес се произвеждат над 700 различни дизайна порцеланови чаши с ексклузивни форми, ярки и устойчиви цветове, както и подходящи за сервиране цветни керамични продукти на WAECHTERSBACH.

Любов към порцелана

Любовта към порцелана и създаването на трайни ценности е сърцевината и основата на всички начинания и проекти на KONITZ. Независимо дали привлича вниманието с изключителен дизайн, специален и необичаен принт или специфични форми, дългогодишният опит комбиниран с иновативността в технологиите, стои зад марките KONITZ и WAECHTERSBACH Germany.

Материалите, от които се изработват продуктите са – порцелан, керамика, тествани пластмаси и неръждаема стомана. Продуктите от порцелан и керамика се изпичат при над 850 градуса, за да се осигури по-голяма устойчивост на надраскване, както и на препаратите, използвани при миенето в съдомиялна машина.  Костният порцелан има високо съдържание на калциев оксид и калциев фосфат, което му придава допълнителна прозрачност, лекота и усещане за ефирност на изделието.

Ноу-Хау

производство на порцеланови чаши Постоянно нарастващото ноу – хау гарантира блясъка на цветовете, подобренията и иновацииите в печата като златни и метални ефекти, релефни или кадифени повърхности, луминисцентни декорации.

Стилен, елегантен дизайн  – форма и цвят, чрез тях KONITZ внася индивидуалност във всяка чаша.

Перфектният подарък за всеки повод

ще донесе мила усмивка в ежедневието и ще го изпълни с радост и щастие.

MUGS OF KNOWLEDGE

хубави порцеланови чаши Близките Ви хора ще бъдат заинтригувани от подарък, носещ вълнуващи факти и знания в различни области на науката, като история, биология, астрономия, математика и други.

HEART WARMING

хубави чаши порцелан Приятелството и любовта имат постоянно място в асортимента на KONITZ. Чашите от тази серия имат нежна, изящна и стилна декорация. Подарък, който правите от сърце.

FLORA & FAUNA

хубави порцеланови чаши с птици С игривото си разнообразие природата винаги осигурява вдъхновение и радост. Чашите с принт на животни и цветя имат голямо присъствие в асортимента на KONITZ в широка гама от текстури, естествени шарки и мотиви от флората и фауната. Мотиви, които внасят лекота и жизнерадост в ежедневието.

Няма значение дали сте любител на котки или кучета, или предпочитате диви животни, в колекцията ANIMALS можете да намерите от класически през закачливи до забавни образи.

Цветята са един от най-популярните подаръци, но за съжаление, веднъж откъснати те бързо увяхват. С чашите от колекцията FLOWERS този проблем не съществува!

COFFEE BAR

хубави порцеланови чаши за кафе Без значение дали е за кафето сутрин в къщи или в офиса, ще намерите подходящата чаша за вашата любима топла напитка. Формите на чашите от колекцията са специално разработени, за да са идеални за различните видове кафе. Конкретните форми дават възможност вкусът да се разгърне напълно и каймакът да се оформи идеално. Можете да се насладите на перфектното удоволствие.

MY FAVOURITE TEA

хубави порцеланови чаши за чай Отделете малко време за почивка и се отпуснете с чаша чай. KONITZ ще ви помогне да намерите подходящата чаша за вашата любима топла напитка. Специално създадена за ценителите на насладата от пиенето на чай е чашата със специална цедка и капаче.

WINTER AND CHRISTMAS

хубави коледни порцеланови чаши Бъдни вечер и Коледа наближават и ни зареждат с нетърпеливо вълнение и приповдигнато настроение, което изпълва домовете ни. Селекцията коледни чаши са идеални за подарък и допринасят емоциите и коледният дух да се запазят за дълго.

Разгледайте всички налични артикули на марката Konitz на сайта на Кулински Комерс ЕООД. С пожелания за весели празници!

[no_toc]